Games

Το Lego Star Wars: The Skywalker Saga θα περιλαμβάνει 300 playable χαρακτήρες

Οι φανατικοί της σειράς Star Wars έχουν να περιμένουν πολλά από το επερχόμενο Lego Star Wars: The Skywalker Saga, καθώς θα περιλαμβάνει 300 playable χαρακτήρες. Το νέο παιχνίδι θα είναι το μεγαλύτερο της σειράς, καθώς θα επεκτείνεται και στα 9 επεισόδια των ταινιών.

Σε αντίθεση όμως με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, το Lego Star Wars: The Skywalker Saga θα επιτρέπει τους παίκτες να παίξουν την ιστορία με όποια σειρά το επιθυμούν, επιλέγοντας μέσα από τα 9 επεισόδια. Επιπλέον, θα είναι ο πρώτος τίτλος που θα περιλαμβάνει open world στοιχεία, ώστε οι παίκτες να μπορούν να ταξιδέψουν ανάμεσα σε 28 τοποθεσίες χωρίς κανέναν περιορισμό.

Μαζί με τους 300 playable χαρακτήρες, θα περιλαμβάνονται περίπου 800 χαρακτήρες συνολικά μέσα στο παιχνίδι. Τo Lego Star Wars: The Skywalker Saga θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2021, χωρίς να έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας μετά την καθυστέρηση του τίτλου. Επιπλέον, θα το δούμε σε PlayStation 4, Xbox one, PlayStation 5, Xbox Series X και Series S, καθώς και σε PC και Nintendo Switch.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.