Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

, Το Metroid Dread της Nintendo έχει ένα σφάλμα: Δείτε πως να το αποφύγετε

Πυρετωδώς εργάζεται η Nintendo προκειμένου να διορθώσει ένα σφάλμα στο Metroid Dread, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σύμφωνα με την εταιρεία, το σφάλμα αυτό θα μπορούσε να σταματήσει την πρόοδό σας στο παιχνίδι, σε περίπτωση που το συναντήσετε.

Όπως αναφέρεται σε μια σελίδα υποστήριξης, το σφάλμα προκαλεί το error message “Το λογισμικό έκλεισε επειδή προέκυψε σφάλμα” και η εφαρμογή κλείνει αμέσως.

Σύμφωνα με τη Nintendo, το patch θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος Οκτωβρίου. Ωστόσο, μέχρι τότε, οι παίκτες θα πρέπει να αποφύγουν το σφάλμα, το οποίο μπορεί να συμβεί προς το τέλος του παιχνιδιού εάν ο παίκτης «καταστρέψει μια πόρτα ενώ ένας δείκτης χάρτη για τη συγκεκριμένη πόρτα εμφανίζεται στο χάρτη».

“Επανεκκινήστε το παιχνίδι και, πριν παίξετε με αυτήν την ακολουθία, αφαιρέστε τον δείκτη χάρτη εικονιδίων πόρτας για να αποτρέψετε την εμφάνιση αυτού του σφάλματος”, λέει σχετικά η Nintendo, σε περίπτωση που το παιχνίδι διακοπεί.

Υπενθυμίζεται πως το Metroid Dread κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα στις 8 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το πρώτο ολοκαίνουργιο παιχνίδι 2D Metroid σε σχεδόν δύο δεκαετίες και γενικά έχει λάβει θετική υποδοχή.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Nintendo

Επίσημο: Η Nintendo ετοιμάζει live-action ταινία Zelda!

Μετά τo Super Mario Bros., η Nintendo επιβεβαίωσε ότι εργάζεται τώρα σε μια προσαρμογή, live-action αυτή τη φορά, του The Legend of Zelda. 

Games Nintendo Nintendo Switch PlayStation

Nintendo Switch: Τρίτη κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών

Μία σπουδαία διάκριση πέτυχε το Nintendo Switch, καθώς σύμφωνα με τη Nintendo έχει πουλήσει 122,55 εκατομμύρια μονάδες ξεπερνώντας θρυλικές παιχνιδομηχανές του Top 10.

Smartphones Nintendo Nintendo Switch

Nintendo: Εντυπωσιακή πτώση στις πωλήσεις των Switch

Κατώτερα των περσινών αριθμών αναμένονται τα οικονομικά στοιχεία της Nintendo για το 2022, με τις χαμηλές πωλήσεις των Nintendo Switch να παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Games Microsoft Nintendo Sony

E3 2023: Απούσες από την έκθεση Microsoft, Nintendo και Sony

Η Nintendo, η Sony και η Microsoft αναμένεται να απουσιάσουν από την ανανεωμένη E3 τον Ιούνιο του 2023, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το IGN.