Games

To World of Warcraft κάνει την αλλαγή φύλου του χαρακτήρα σας δωρεάν

Το 2009 η Blizzard έδωσε την επιλογή στους παίκτες του World of Warcraft να αλλάξουν το φύλο του χαρακτήρα τους, όμως η αλλαγή κόστιζε 15 δολάρια. 11 χρόνια αργότερα, η εταιρεία πλέον νιώθει πως κάτι τέτοιο δεν περνάει το σωστό μήνυμα στους παίκτες και αλλάζει την τακτική της.

Με το επερχόμενο expansion του παιχνιδιού, με την ονομασία Shadowlands, οι παίκτες θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς δωρεάν το φύλο των χαρακτήρων τους, μέσω του εντός παιχνιδιού barbershop. Όμως, ακόμα και έτσι η αλλαγή δεν ήταν εντελώς δωρεάν, αφού αναγκάζει τους παίκτες να αγοράσουν το επερχόμενο DLC για να μπορούν να έχουν αυτό το δικαίωμα.

Όμως, αν και η εταιρεία αρχικά υποστήριζε πως να γίνει η αλλαγή χωρίς το Shadowlands είναι αδύνατο, τώρα αναιρεί τα λεγόμενα της, γνωστοποιώντας πως θα γίνει διαθέσιμο και στους υπόλοιπους παίκτες με κάποιο επερχόμενο patch. Μαζί, θα διατεθούν δωρεάν και νέοι τόνοι δέρματος και εθνικότητες για τους χαρακτήρες εντός παιχνιδιού, ώστε η εταιρεία να μπορεί να καλύψει κάθε επιθυμία των παικτών.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Ιουλίου 2020 3:31

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.