Turtle Beach: Φτιάχνει ειδικό χειριστήριο για το Flight Simulator

, Turtle Beach: Φτιάχνει ειδικό χειριστήριο για το Flight Simulator

Εάν θέλεις να δεις σοβαρά το Flight Simulator, δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο χειριστήριο που κατασκευάζει η Turtle Beach. Δεν είναι ένα φθηνό αξεσουάρ, αφού μιλάμε για ένα gadget των 350 δολαρίων, αλλά σε βάζει κυριολεκτικά στο cockpit.

Ανάμεσα στις ανακοινώσεις της Turtle Beach στο πλαίσιο της E3 2021 συμπεριλαμβάνεται και το VelocityOne Flight, το οποίο πηγαίνει σε άλλο επίπεδο τον χειρισμό του Flight Simulator. Μιλάμε για ένα κανονικό πιλοτήριο στα χέρια σας, το οποίο μοιάζει αυθεντικό χειριστήριο αεροσκάφους. Διαθέτει 10 προγραμματιζόμενα πλήκτρα και έχει και μανέτα για αυθεντική αίσθηση πτήσης. Θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι και θα στοιχίζει 350 δολάρια στις ΗΠΑ.

Εκτός από το VelocityOne Flight, η Turtle Beach παρουσίασε και ένα χειριστήριο για το Xbox, το Recon Controller, το οποίο έχει ειδικές εργονομικές λαβές για πολύωρη χρήση, μαζί με την τεχνολογία Pro-Aim για ακρίβεια στο χειρισμό. Το χειριστήριο αυτό έχει ενσωματωμένο βύσμα 3.5 χιλιοστών για τη σύνδεση με ακουστικά, στοιχείο που το κάνει ακόμα πιο ευέλικτο.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.