Ubisoft: Τα δωρεάν video games για PC “χτύπησαν” 9 εκ. downloads στην καραντίνα

, Ubisoft: Τα δωρεάν video games για PC “χτύπησαν” 9 εκ. downloads στην καραντίνα

Ο κορονοϊός οδήγησε όλον τον πλανήτη στην καραντίνα, κάτι που ανάγκασε αρκετούς να στραφούν στα video games, ενώ οι φαν των παιχνιδιών έκαναν πάρτι σε κονσόλες και PC. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι το Fortnite έκανε ρεκόρ με εκατομμύρια ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες, ενώ πολλά ήταν και downloads.

Συγκεκριμένα, η Ubisoft διέθεσε δωρεάν για τους PC gamers κάποια από τα παιχνίδια της, ξεκινώντας την καμπάνια «Play Your Part, Play At Home» στην προσπάθεια να ψυχαγωγήσει τους φαν των παιχνιδιών της με μερικά εξ’ αυτών. Η εταιρεία έδωσε δωρεάν τα Assasin’s Creed II, Child of Lights και Rayman Legends, ώστε να ανακοινώσει ότι τα downloads έφτασαν τα 9 εκατομμύρια.

Επίσης, οι δάσκαλοι και καθηγητές χρησιμοποιούν το Discovery Tour mode στο Assasin’s Creed Odyssey για να βοηθήσουν τους μαθητές τους για την αρχαία Ελλάδα. Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ubisoft διατηρεί κλειστές τις εγκαταστάσεις της, προκειμένου να διατηρήσει ασφαλές το προσωπικό της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Ubisoft

Η Ubisoft διαγράφει τους ανενεργούς λογαριασμούς – Μπορεί να χάσετε τα παιχνίδια σας

Αν έχετε καιρό να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στη Ubisoft θα πρέπει να το κάνετε σύντομα για να μη χάσετε τα παιχνίδια σας.

Games Ubisoft

Far Cry 6: Παίξτε δωρεάν αυτό το Σαββατοκύριακο σε Xbox, PlayStation και PC

Η Ubisoft σου προσφέρει την ευκαιρία να δοκιμάσεις το Far Cry 6 αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο της δωρεάν δοκιμής του παιχνιδιού.

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games featured Google Stadia Ubisoft

Google Stadia: Έτσι θα μεταφερθούν τα παιχνίδια της Ubisoft στον υπολογιστή σας

To Google Stadia τερματίζει τη λειτουργία του στις 18 Ιανουαρίου του 2023 και η Ubisoft δίνει στους χρήστες εκδόσεις PC των παιχνιδιών της που αγοράστηκαν στην πλατφόρμα.