Games

Τα Gaming Reviews της εβδομάδας από το Game20.gr

Τα παιδιά από το Game20.gr συνεχίζουν δυναμικά τις δοκιμές video games γιατι πραγματικά είναι άνθρωποι είναι άρρωστοι με το gaming και το αποδεικνύουν καθημερινά έχοντας δημιουργήσει μια από τις καλύτερες και πιο υγιείς ελληνικές κοινότητες gaming. Αυτή ετοίμασαν τα χορταστικά gaming reviews 2Dark, Ghost Recon Wildlands και Malicious Fallen.

2Dark
Το παιχνίδι έχει βίαια και καταθλιπτικά θέματα που οπωσδήποτε δεν απευθύνονται σε όλους, αλλά αν σας αρέσουν τα survival horror και δεν σας πειράζουν τα ρετρό γραφικά, μπορείτε να ασχοληθείτε μαζί του. Αρκεί να είστε υπομονετικοί. Διαβάστε το review του 2Dark.

Ghost Recon Wildlands
Το Ghost Recon Wildlands καταφέρνει εκπληρώσει το όραμα των δημιουργών του, απονέμοντας να παράλληλα φόρο τιμής στο παρελθόν της σειράς Ghost Recon. Με κράτησε απασχολημένο για δυόμισι βδομάδες, ξεπερνώντας τις 80 ώρες gameplay. Διαβάστε το review του Ghost Recon Wildlands.

Malicious Fallen
Το Malicious Fallen δεν είναι ακριβώς κακό παιχνίδι, οι φίλοι του είδους μπορεί και να το λατρέψουν, αν και είναι δύσκολο να υπολογίσουμε ακριβώς πόσοι υπάρχουν εκτός Ιαπωνίας. Ακόμα όμως και για τους φανατικούς των παιχνιδιών δράσης, είναι δύσκολο να προτείνω αυτό το παιχνίδι συγκεκριμένα αντί για κάποιο άλλο. Διαβάστε το review του Malicious Fallen.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.