Xbox One X με δώρο το Rainbow Six Siege στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Xbox One X Rainbow Six Siege προσφορά, Xbox One X με δώρο το Rainbow Six Siege στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το Xbox One X είναι η ισχυρότερη κονσόλα στον κόσμο με τεχνολογία HDR για 4K gaming, οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD 2.3GHz, 6 Teraflop GPU, μνήμη RAM 12GB GDDR5, εύρος μνήμης 326 GB/δευτερόλεπτο, εξελιγμένο σύστημα ψύξης και ειδικά ρυθμισμένη τάση για κάθε σύστημα ξεχωριστά.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Αποκοττος

Μαγκες αξιζει. Ειναι η καλυτερη κονσολα της αγορας και το παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα. Βεβαια στο pc ειναι πιο ωραιο και παιρνει τα updates πρωτα αλλα και παλι αξιζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation 4 PlayStation 4 Pro PlayStation 5

Gameplay video από τη beta του Resident Evil RE: Verse

Μαζί με το Resident Evil: Village η Capcom θα κυκλοφορήσει και το RE: Verse, ενώ έχουμε τα πρώτα gameplay video από τη beta του παιχνιδιού.

Games Halo Microsoft Xbox One

Halo Infinite: Το sandbox περιεχόμενο είναι 90% έτοιμο

Η 343 Industries ανακοίνωσε ότι το sandbox περιεχόμενο του Halo Infinite είναι 90% έτοιμο, όμως χρειάζεται να τελειοποιηθεί πριν την κυκλοφορία.

Games Cyberpunk Google Stadia PlayStation 4

Cyberpunk 2077: Νέο update διορθώνει το game-breaking bug

Το νέο update του Cyberpunk 2077 διορθώνει το game-breaking bug που παρουσιάστηκε με το patch 1.1 του παιχνιδιού.

Games PlayStation 4 PlayStation 4 Pro PlayStation 5

EA Play: Δοκιμάστε τη συνδρομητική υπηρεσία με μόλις 1€

Η EA ανακοίνωσε μία νέα τιμή γνωριμίας για την υπηρεσία EA Play, με τους νέους χρήστες να μπορούν να απολαύσουν ένα μήνα με μόλις 0,99 ευρώ.