Xbox Series S: Μείωση τιμής στην Ιαπωνία πριν από το TGS 2020

, Xbox Series S: Μείωση τιμής στην Ιαπωνία πριν από το TGS 2020

Μπορεί τα Xbox Series X και Xbox Series S να μην έχουν καν κυκλοφορήσει ακόμα, όμως η φθηνότερη κονσόλα της Microsoft γίνεται ακόμα πιο προσιτή στην Ιαπωνία, λίγο πριν την έκθεση Tokyo Game Show 2020.

Η Microsoft, μέσα από τον επίσημο Twitter λογαριασμό του Xbox στην Ιαπωνία, ανακοίνωσε πως η τιμή της οικονομικής της πρότασης μειώθηκε στα 29,980 yen, από τα 32,980 που ήταν η αρχική του τιμή. Η έκπτωση σε ευρώ είναι περίπου 25 ευρώ, μικρή μεν μείωση αλλά όταν μιλάμε για μία κονσόλα που βρίσκεται ακόμα στο στάδιο προ-παραγγελιών, είναι σίγουρα σημαντική.

Αυτό βέβαια δε μας φαίνεται καθόλου περίεργο, καθώς είναι γνωστή η επιθυμία της Microsoft να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερο μερίδιο αγοράς στην Ιαπωνία. Το αφεντικό του τμήματος του Xbox, Phil Spencer, έχει δηλώσει πως η μικρή αποδοχή του brand στην Ιαπωνία δεν είναι αποδεκτή, με την εταιρεία να προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μακης

Ιαπωνια δεν κερδιζει η μαικροσοφτ παραδοσιακα..Εκει θελουν ποιοτητα οχι ποσοτητα που προσφερει το gamepass..Κοινως,χωρις κορυφαια παιχνιδια δεν παας πουθενα..Μονο Νιντεντο και σονυ ψωνιζουν εκει!!

Aiwnios

Νώντα απατο θα πάει το ps5 και θα μυξοκλαις στη γωνία του δωματίου σου δίπλα από τα πατατάκια

Μακης

Τρολ σονυ-χειτερ αλερτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SUPS 👨‍⚖️

Ελα παρε και εσυ μια

John

Μεγαλύτερος πόνος απο αυτόν που έχουν οι PlayStation fans αρχικα για το xbox series x που διαλύει τον ανταγωνισμό και στην συνέχεια για την αγορά της Bethesda από την Microsoft δεν υπάρχει.

John

Τα PlayStation trolls έχουν την πιο πολύ πλάκα. Βλέπω τα κανάλια τους στο youtube για να σπάω πλάκα. Ανωριμα παιδάκια που όλο ουρλιάζουν και χτυπιούνται. Έχουν πάθει κατάθλιψη τελευταία με το πανίσχυρο series x και την αγορά της Bethesda και είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.