Xbox Series X: Κυκλοφορεί επίσημα το Νοέμβριο

, Xbox Series X: Κυκλοφορεί επίσημα το Νοέμβριο

Μπορεί η Microsoft και η Sony να έχουν αποκαλύψει τις next-gen προτάσεις τους με τα Xbox Series X και PlayStation 5 αντίστοιχα, όμως ακόμα μένουν πολλά ερωτήματα να απαντηθούν. Αν και δε γνωρίζουμε ακόμα τη τιμή των επερχόμενων κονσολών, πλέον γνωρίζουμε πότε θα δούμε το επόμενο Xbox.

Μέσα από το επίσημο blog της η Microsoft ανακοίνωσε πως το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο σε όλες τις αγορές, χωρίς όμως να μας δίνει ακριβή ημερομηνία. Όπως ανακοίνωσε η ίδια, η κονσόλα θα έρθει με πάνω από 100 τίτλους να είναι optimized για το νέο σύστημα, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το Xbox Series X θα προσφέρει hardware-accelerated Direct X raytracing, έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, γρηγορότερα loading και γρήγορη συνέχεια με υποστήριξη πολλαπλών παιχνιδιών. Πάνω από 40 τίτλοι που ήδη κυκλοφορούν θα αξιοποιούν τη δύναμη της νέας κονσόλας, όπως και πάνω από 50 επερχόμενα παιχνίδια, μαζί με αποκλειστικότητες όπως The Medium, Scorn, Tetris Effect: Connected και άλλα.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.