Xbox Series X: Πιάνει όντως φωτιά; [βίντεο]

Xbox Series X, Xbox Series X: Πιάνει όντως φωτιά; [βίντεο]

Ένα ενδιαφέρον βίντεο έκανε την εμφάνιση του πριν λίγη ώρα στο Twitter, όπου βλέπουμε ένα Xbox Series X να βγάζει καπνούς σα να πιάνει φωτιά. Το Tweet ανέβηκε από τον @Arek_Adamowicz, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν απλά στο αρχικό μενού για ένα με δύο λεπτά, ενώ άρχισε να βγαίνει καπνός από την κονσόλα.

Το επίμαχο βίντεο βέβαια έχει ήδη 2.1 εκατομμύρια Quote Tweets, οπότε έχει γίνει ήδη viral. Όμως, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν πιστεύουν στην εγκυρότητα του βίντεο, με τον Adamowicz να επιμένει πως είναι πραγματικό. Ένας από αυτούς που δεν πιστεύουν στην εγκυρότητα του είναι ο λογαριασμός @XboxStudio, ο οποίος μας δείχνει πως μπορεί ο καθένας εύκολα να αναπαράγει το εν λόγω “πρόβλημα” του Xbox Series X, χωρίς να χρειαστεί να βάλει φωτιά στην κονσόλα του.

Όπως βλέπουμε (αλλά δεν καταλαβαίνουμε), ο @XboxStudio εξηγεί πως μπορεί κάποιος με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο να κάνει το Xbox Series X να φαίνεται πως βγάζει καπνούς. Ο τρόπος είναι να φυσήξει κάποιος τον καπνό στο πίσω μέρος της κονσόλας, όπου και από εκεί μαζεύει τον αέρα για εξαερισμό και στη συνέχεια ο καπνός θα βγει από το πάνω μέρος, από το fan.

Το περίεργο στο αρχικό βίντεο είναι πως ο καπνός μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα εξαφανίζεται εντελώς, κάνοντας τη θεωρία του @XboxStudio ακόμα πιο βάσιμη. Επιπλέον, ο δημιουργός φαίνεται ύποπτα ήρεμος ενώ η κονσόλα του, που εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και στην τηλεόραση, βγάζει τόσο υπερβολικό καπνό. Εσείς τι πιστεύετε;

Να πούμε και ένα μπράβο βέβαια στον δημιουργό του παρακάτω βίντεο, με το πετυχημένο λογοπαίγνιο “Xbox: Power your Ribs

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrisdim14

Πάει τρένο η Microsoft και είναι αποφασισμένη , και έχουν βαλθεί να την χαντακωσουν πάλι . Δύσκολα θα τα καταφέρουν όμως . Μπράβο στο tweeter admin της Microsoft .

Γιαννης

Κολπο ηταν με καπνο απο ηλεκτρονικο τσιγαρο οπως εγινε γνωστο λιγο αργοτερα. Μου κανει εντυπωση οτι το techblog δημοσιευει αποδεδειγμενα fake news.

Last edited 3 years πριν by Γιαννης
Ironman mark 45 αισίως...

Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει….

Αλέξανδρος

”Επιπλέον, ο δημιουργός φαίνεται ύποπτα ήρεμος ενώ η κονσόλα του, που εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα και στην τηλεόραση, βγάζει τόσο υπερβολικό καπνό”

Αυτό νομίζω εξηγεί πολλά. Κανείς υγιής άνθρωπος εκείνη την στιγμή δεν θα έχει την ψυχραιμία να βγάλει βίντεο, αλλά ακόμα και αν το κάνει δεν νομίζω να είναι τόσο σταθερή η εικόνα και να μην ακούγεται μια φωνή που θα περιγράφει λίγο την κατάσταση….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.