Games

Xbox Series X/S: Καμία επιπλέον αναβάθμιση για το Halo 5

Αν και μάθαμε πως το Halo: The Master Chief Collection θα αναβαθμιστεί αρκετά, το Halo 5 δε θα έχει καμία επιπλέον αναβάθμιση στα Xbox Series X και S. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από ένα post στο Halo Waypoint, όπου η 343 Industries ξεκαθαρίζει ότι το νεότερο μέλος της σειράς δε θα έχει κάποια σημαντική αναβάθμιση.

Το Halo 5 θα δεχθεί μόνο τη συνηθισμένη αναβάθμιση που θα δεχθούν σχεδόν όλα τα backwards compatible παιχνίδια. Αυτό σημαίνει ότι θα εκμεταλλευτεί το νέο hardware του Xbox Series X και του Xbox Series S για να προσφέρει δυναμική ανάλυση και γρηγορότερα έως καθόλου loading times. Από την άλλη είναι περίεργο πως η 343 αφήνει το τελευταίο της παιχνίδι χωρίς αναβαθμίσεις, αν και ίσως επικεντρώνεται στην κυκλοφορία του Halo: Infinite.

Η ανακοίνωση της 343 Industries

Μετά την ανακοίνωση των βελτιώσεων που θα δουν οι κάτοχοι των Xbox Series X/S στο MCC, είδαμε πολλές ερωτήσεις αναφορικά με τις επιδόσεις του Halo 5 στις νέες κονσόλες. Αν και το Halo 5 δε θα πάρει τις ίδιες αναβαθμίσεις για τα Series X και Series S όπως το MCC, οι κάτοχοι next-gen κονσόλων θα επωφεληθούν από τα γρηγορότερα loadings και το σταθερά μεγαλύτερης ανάλυσης gameplay.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.