Xbox Series X/S: Πλήρης και δωρεάν αναβάθμιση του Halo: The Master Chief Collection

Xbox Series X, Xbox Series X/S: Πλήρης και δωρεάν αναβάθμιση του Halo: The Master Chief Collection

Μπορεί να μη δούμε το Halo: Infinite, όμως η συλλογή Halo: The Master Chief Collection θα αναβαθμιστεί εντελώς δωρεάν για τα Xbox Series X και Series S. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Xbox στο Twitter, όπου μάθαμε και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εν λόγω αναβάθμιση.

Το Halo: The Master Chief Collection θα είναι fully optimized για τη νέα γεννιά, ενώ τόσο στα Campaign όσο και στο Multiplayer κομμάτι της συλλογής οι παίκτες θα μπορούν να το φτάσουν έως και 120fps. Επίσης, υπάρχουν βελτιώσεις στο split-screen κομμάτι του παιχνιδιού, με την ανάλυση να φτάνει έως και 4K στο Xbox Series X. Η νέα αναβάθμιση θα διατεθεί δωρεάν σε όλους τους κατόχους του παιχνιδιού στις 17 Νοεμβρίου.

Επίσης, η εν λόγω έκδοση θα γίνει διαθέσιμη στους κατόχους Xbox Series X/S και μέσω Xbox Game Pass, την ημέρα κυκλοφορίας της. Το Halo: The Master Chief Collection περιλαμβάνει τα Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Reach και Halo 4. Ο τίτλος κυκλοφορεί και σε PC, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν βελτιώσεις και στη συγκεκριμένη έκδοση.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.