Xbox Series X: Θα παίζει παιχνίδια τεσσάρων γενεών, ορισμένα σε HDR και 120fps

Το Xbox Series X που αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος θα μπορεί να υποστηρίξει παιχνίδια τεσσάρων γενεών Xbox και ταυτόχρονα ορισμένα από αυτά, θα μπορούν να τρέξουν σε HDR και 120fps. Τις πληροφορίες αυτές αποκάλυψε ο Director of Program management του Xbox Series X, Jason Ronald σε μία δημοσίευση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ronald αναφέρει ότι το Xbox Series X θα μπορεί από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας του να υποστηρίξει κάθε παιχνίδι των προηγούμενων τεσσάρων γενεών Xbox. Μέχρι και αυτήν την στιγμή η ομάδα που αναπτύσσει το Xbox έχει περάσει περισσότερες από 100.000 ώρες στην διαδικασία του testing για τα παλιά παιχνίδια και ελπίζει μέχρι την κυκλοφορία της κονσόλας να φτάσει τις 200.000 ώρες.

, Xbox Series X: Θα παίζει παιχνίδια τεσσάρων γενεών, ορισμένα σε HDR και 120fps

Επιπλέον, δεδομένου ότι τα παιχνίδια θα παίζουν σε αναβαθμισμένο hardware αναμένεται να δούμε ταχύτερα loading time και σε ορισμένες περιπτώσεις υψηλότερο frame rate. Ο Ronald αναφέρει ότι μία συνεργασία με το Xbox Advanced Technology Group θα επιτρέψει την ενσωμάτωση του HDR σε ορισμένα παιχνίδια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Τέλεια νέα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα υποστήριζαν ακόμη και το πρώτο Xbox.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.