Το “Kingdom Under Fire: Circle of Doom” για το Xbox 360

Η Microsoft και η BLUESIDE Inc. ανακοίνωσαν σήμερα ότι το παιχνίδι “Kingdom Under Fire: Circle of Doom”, που αποτελεί τη συνέχεια του πολυσυζητημένου τίτλου, έχει περάσει πλέον σε gold status. Αυτό σημαίνει ότι η ανάπτυξη του τίτλου έχει ολοκληρωθεί και έχει περάσει στο εξής στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, ώστε να είναι σύντομα διαθέσιμο προς πώληση στα καταστήματα.

Για να προετοιμαστούν για το ταξίδι, οι gamers έχουν τη δυνατότητα να κάνουν download ένα καταπληκτικό πακέτο από υλικά του παιχνιδιού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.xbox.com/KUFCOD, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν ώστε να δημιουργήσουν το δικό τους fan site. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να επισκεφτούν το δικτυακό τόπο www.kufcod.com για να διαβάσουν ειδήσεις και να ενημερωθούν για τα πρόσφατα χαρακτηριστικά (features) και τις νέες ενημερώσεις (updates) του παιχνιδιού από την ομάδα της BLUESIDE.

Αφήνοντας την κατηγορία δράσης / στρατηγικής σε real time, στην οποία ανήκαν τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς “Kingdom Under Fire”, το ολοκαίνουργιο “Kingdom Under Fire: Circle of Doom” είναι ένα παιχνίδι δράσης και ρόλων (action RPG) που αξιοποιεί πλήρως την επεξεργαστική δύναμη του Xbox 360 για να προσφέρει μία επαναστατική εμπειρία gaming. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν απέραντες τοποθεσίες, όπου η επιλογή των χαρτών γίνεται τυχαία, πολεμώντας ταυτόχρονα με αιμοδιψή τέρατα που επιτίθενται από όλες τις κατευθύνσεις. Όσο το παιχνίδι εξελίσσεται, οι έξι ήρωες θα ανακαλύπτουν ολοένα και πιο θεαματικούς τρόπους για να κατατροπώνουν τους εχθρούς τους, χρησιμοποιώντας νέα όπλα και ικανότητες καθώς προχωρούν μέσα από έξι διαφορετικά κεφάλαια.

Το “KUF: CoD” θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα διεθνώς την 1η Φεβρουαρίου 2008 στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 59,99 ευρώ.

Δείτε επίσης:
> Nokia 2nd Cup: Champions for Charity
> Η Dell άνοιξε εργοστάσιο στην Πολωνία
> Τέρμα το καλαμπούρι, “Free ADSL” για όλους

Επεξεργάστηκε την 3 Δεκεμβρίου 2007 18:22

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.