wadja.com | Νέα πλατφόρμα Mobile Social Messaging

Το wadja.com λανσάρει τη νέα καινοτόμα Social Messaging πλατφόρμα του, επιτρέποντας στους χρήστες να δέχονται και να στέλνουν δωρεάν web μηνύματα, e-mail και SMS σε οποιαδήποτε συσκευή κινητής τηλεφωνίας, PC ή laptop με πλήρη έλεγχο των παραληπτών και των αποστολέων, δημιουργώντας ένα ελεύθερο από spam περιβάλλον αποστολής μηνυμάτων.

Η κύρια αναβάθμιση που έλαβε χώρα ήταν η δημιουργία ενός πρωτοποριακού, πραγματικά ανοικτού συστήματος messaging. Επίσης αρκετό ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι κάθε ταυτότητα μέλους (Wadja ID) δεν αντιπροσωπεύει πια μόνο το URL του προφίλ του κάθε χρήστη (πχ. https://www.wadja.com/WADJA_ID), αλλά λειτουργεί και ως ένας πλήρως λειτουργικός λογαριασμός e-mail (πχ. WADJA_ID@wadja.com).

To wadja.com ανοίγει νέους ορίζοντες στην απλή και διασκεδαστική επικοινωνία για όλα του τα μέλη δίνοντας στην κοινότητά του τη δυνατότητα να στέλνει και να δέχεται e-mail, SMS και web μηνύματα από και προς φίλους που δεν είναι χρήστες της υπηρεσίας, στηρίζοντας έμπρακτα με αυτό τον τρόπο την έννοια της ανοικτής και ελεύθερης επικοινωνίας, γεγονός το οποίο αποτελεί μία σημαντική διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα περιορισμένα και κλειστά social networks.

Η Social Messaging e-mail πλατφόρμα του Wadja σου επιτρέπει να επικοινωνείς πραγματικά με τους φίλους σου, είτε αυτοί είναι μέλη του Wadja, είτε απλά βρίσκονται στη λίστα επαφών σου στο Gmail, Yahoo, Hotmail ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουν τα επίπεδα ασφάλειας και ιδιωτικότητάς τους ώστε να λαμβάνουν μηνύματα είτε από συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων ή από όλο τον κόσμο. Με αυτό τον τρόπο, στην ουσία, οι χρήστες έχουν τον πλήρη έλεγχο της ασφάλειας του δικού τους συστήματος messaging, ελέγχοντας τους αποστολείς μηνυμάτων ενώ καθορίζουν το πόσο ανοικτές θα είναι οι δικές τους δυνατότητες αποστολής. Οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις κρατάνε το inbox του χρήστη 100% ελεύθερο από spam.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία Social Messaging του Wadja από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή κινητής τηλεφωνίας εξοπλισμένη με browser και σύνδεση στο internet, τα οποία πλέον αποτελούν τα standard της αγοράς για όλες τις νέες συσκευές, από Nokia μέχρι Blackberry και iPhone.

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2008 20:01

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.