Πέμπτη
31/07/2008

zoo.gr | Απέκτησε το δικό του τραγούδι

Το www.zoo.gr είναι το πρώτο ελληνικό web site που αποκτά το δικό του τραγούδι! Τους στίχους και τη μουσική έγραψε το Hip-Hop συγκρότημα Loopology. Το www.zoo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό web meeting point. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και σύντομα έγινε η δημοφιλέστερη διαδικτυακή κοινότητα στο ελληνικό internet. Σήμερα πια το επισκέπτονται περισσότεροι από 700.000 διαφορετικοί χρήστες κάθε μήνα. Δείτε το βίντεο.

Το τραγούδι των Loopology για το zoo.gr

Loopology
Το group αποτελείται από 3 μέλη, τον Γιώργο “Ge-Ko” Κότσιρα, τον Άρη “Jason” Φυδανάκη και τον Γιώργο “Homus” Αγγελακη. Τα μέλη βρίσκονται αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής με ξεχωριστή πορεία ο κάθε ένας. Τη μουσική παραγωγή του συγκροτήματος την έχει αναλάβει αποκλειστικά ο GeKo. Τη δημιουργία των στίχων την έχουν αναλάβει και τα τρία μέλη του group. Οι Loopology σε αυτά τα 5 χρόνια έχουν κάνει περισσότερες από 35 ζωντανές εμφανίσεις και έχουν δώσει το παρών με συμμετοχές σε hip – hop και R&B party, σε αντιρατσιστικές συναυλίες όπως και σε συναυλίες υπέρ της Ειρήνης, με κορυφαίες στιγμές του group την συμμετοχή τους στην εκδήλωση της Οργανωτικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004 και το Δήμο Ιεράπετρας για την λαμπαδιοδρομία, όπως επίσης και στο hip hop festival Γλυφάδας το Σεπτέμβριο του 2005.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

5 Σχόλια

 1. Ο/Η exeisminima λέει:

  Είναι το πρωτο που αποκτά promo τραγούδι. Γιατί κι εμείς οι χωρικοί έχουμε το δικό μας τραγούδι από τον Απρίλη
  http://www.youtube.com/watch?v=GFYvMlMba6s

 2. Ο/Η costas λέει:

  Και εμείς χωρικοί είμαστε αυτές τις ημέρες των διακοπών!!! Κρήτη, Ρόδο, Σπέτσες, Μύκονος…
  Δυστυχώς δεν μπορώ να δω το βίντεο με την ταχύτητα 2G που συνδέομαι εδώ στο βουνό! Με την πρώτη ευκαιρία θα σου αφήσω μήνυμα 🙂

 3. Ο/Η tasosvel λέει:

  εγώω το είδαααα 🙂 Πολύ ωραίο το κομμάτι. Μπράβοο.

 4. Ο/Η nmpardakis λέει:

  Eτσι… Ωραιοι τύποι

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.