Η τεχνολογία μας ενώνει, WebTV εκπομπή 3 [27.11.2014]

Στην εκπομπή της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου συζητήσαμε με τον Παναγιώτη Γκεζερλή για την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου και υποδεχθήκαμε στο στούντιο το νέο μας συνεργάτη Βασίλη Μαστραπά. Στις ενότητες της εκπομπής προστέθηκαν μια με φωτογραφικά νέα και σύνδεση Skype με τον φωτογράφο Βάιο Βήτο από Θεσσαλονίκη και cine news με τον Γιώργο Καστανό.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την υποστήριξη και τα email σας στο WebTechTV @star.gr. Περιμένουμε τα σχόλιά σας και εδώ για το τι θα θέλατε να δείτε σε επόμενες εκπομπές. Η εκπομπή “Η τεχνολογία μας ενώνει” είναι η μοναδική δημοσιογραφική εκπομπή τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Η εκπομπή μεταδίδεται live κάθε Πέμπτη 18:45 – 19:45 από το Web TV του Star.gr ενώ μετά από λίγες ώρες μπορείτε να την παρακολουθήσετε και εδώ στο Techblog. Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές συγκεντρωμένες στην ενότητα WebTV.

Επόμενο ραντεβού Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Επιμέλεια-παρουσίαση: Κώστας Βλαχάκης
Συνεργάτες: Ιάκωβος Μπελώνιας, Μάριος Δρακόπουλος, Βασίλης Μαστραπάς, Βάιος Βήτος, Γιώργος Καστανός
Αρχισυντάκτρια: Λορένα Σιούτη
Παραγωγή: Star Web TV

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2014 9:37

Σχόλια

  • Μπράβο Κωστή.. Και σε εσένα αλλά και στα παιδιά. Μια παρατήρηση: Ο Μπελώνης φοβερός αλλά είναι συνεχώς καρφωμένος στην κάμερα. Γιατί;;;; :p

  • Παιδιά, σας ευχαριστούμε πολύ. Προσπαθούμε κάθε Πέμπτη να βελτιώνουμε τη θεματολογία αλλά και να βελτιωνόμαστε εμείς οι ίδιοι. Θα βρούμε το ρυθμό μας :)

  • Λάμπρος, ευχαριστούμε. Χόμπυ είναι σαν να πήγαινα παραδοσιακούς χορούς ή τένις μια φορά την εβδομάδα :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.