Η τεχνολογία μας ενώνει, WebTV εκπομπή 8 [15.01.2015]

“Η τεχνολογία μας ενώνει”, η δική σας εκπομπή τεχνολογίας κάθε Πέμπτη ζωντανά στο νέο πρόγραμμα του Web TV του Star.gr. Αυτή την εβδομάδα σχολιάζουμε την τεχνολογική επικαιρότητα, παρουσιάζουμε τα πιο καυτά gaming news και συζητάμε για φωτογραφικά νέα, ladies talk και κινηματογράφο!

Επόμενο ραντεβού την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 18:45 – 19:45 στο Web TV του Star.gr. Μετά από λίγες ώρες μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή και εδώ στο Techblog.

Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές συγκεντρωμένες στην ενότητα WebTV.

“Η τεχνολογία μας ενώνει”
Επιμέλεια-παρουσίαση: Κώστας Βλαχάκης
Συνεργάτες: Ιάκωβος Μπελώνιας, Μάριος Δρακόπουλος, Βασίλης Μαστραπάς, Λαμπρίνα Κελαποστόλου, Μαρίνα Κελαποστόλου, Βάιος Βήτος, Γιώργος Καστανός
Αρχισυντάκτρια: Λορένα Σιούτη
Παραγωγή: Star Web TV

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2015 18:53

Σχόλια

  • Σκέτη αντιγραφή ολα τα προϊόντος τις xiaomi απο την Apple κ Βλαχάκη. Δεν μου αρέσουν οι αντιγραφές άποψη μου

    • Εχεις δικιο οτι μοιαζουν, οπως επισης και αυτα της Meizu, να σου πω ομως δεν με νοιαζει. Ας μοιαζει, αν αρεσει κατι σε μενα θα το παρω :)

  • Μπράβο να βάζετε εδώ τις εκπομπές γιατί όλο ξεχνιέμαι να τις δω web tv. Πολύ καλή προσπάθεια

  • Πιστεύω ότι η αντιγραφή δεν είναι κάτι κακό και αν οι εταιρείες τα βρίσκουν μεταξύ τους και δεν υπάρχουν δικαστικές διαμάχες εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει! Πάρτε για παράδειγμα το επερχόμενο Meizu M1 Note που όλοι λένε ότι μοιάζει με το iphone 5c(που ισχύει). Άποψή μου, μπράβο στους κατασκευαστές του κινητού που προσφέρουν κάτι πολύ ωραίο στην εμφάνιση(όπως τα προϊόντα της Apple) σε συνδυασμό με πολύ καλά χαρακτηριστικά και πολύ χαμηλή τιμή, κάτι που δεν προσφέρει η Apple! Γιατί εγώ που δεν έχω 700 ευρώ να διαθέσω για ένα (υπερεκτιμημένο) i-Phone να μην μπορώ να αποκτήσω κάτι παρόμοιο με 150 ευρώ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.