techblog.gr | Συνέντευξη στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα

Εχθές το απόγευμα βρέθηκα στο studio Δ της ΕΡΤ στην Λ. Κατεχάκη. Σκοπός της επίσκεψής μου, η παρουσίαση του techblog.gr στην εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα που παρουσιάζει ο Νίκος Βασιλάκος. Στο φουαγιέ με υποδέχτηκε η ευγενική Δήμητρα και μου πρόσφερε καφέ. Λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Νίκος πάντα με κέφι και χαμόγελο. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι συστάσεις και με τους υπόλοιπους συνεντευξιαζόμενους, κατευθύνθηκα στο μακιγιάζ για την απαραίτητη πούδρα!

Ακόμα δεν ξέρω ποια Δευτέρα θα βγει η εκπομπή με την παρουσίαση του techblog.gr στον αέρα, θα με ενημερώσει η Δήμητρα τηλεφωνικός και εγώ με τη σειρά μου εσάς.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία και θα ήθελα νε ευχαριστήσω σύσσωμο το team της εκπομπής για την φιλοξενία.

Εικονολήπτες, την επόμενη Τετάρτη θα περάσω με το τσίπουρο 🙂

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 22:06

Σχόλια

  • Καλά, όλα τα λεφτά είσαι κωστή! Την επόμενη Τετάρτη θα στείλω και τα δικά μου να τα έχεις πρώτος... ;)

  • @Alexandros: Περιμένω ανταπόκριση από Ολλανδία. Καλό ταξίδι man.

    @gravis: Thanks :)

  • Eγώ έχω ήδη, ως καλός κομιστής, το DVD της εκπομπής.
    Μου το ζήτησε ο Μάκης...
    Πόσα δίνεις;;

  • geia pedia m aresei ,poly h ekpomph sas?thelo n sas rothso pos bgazeis lefta apo to net,exo profile my space.com keto you tube, thelo akoma n me plhroforhsete ti xreiazete gia n ftiaxo net radio on line [mhxanhmata] ke pos na kano diafhmhsh se eteries?

  • @kostas: H επίσημη ιστοσελίδα της εκπομπής Ψηφιακή Ελλάδα είναι https://psifiakiellada.blogspot.com.

    Το techblog.gr και εγώ είμασταν καλεσμένοι. Δεν κάνουμε εμείς την εκπομπή :)

    Παρ' όλα αυτά, βρίσκω τις ερωτήσεις σου πολύ έυστοχες και πιστεύω ότι όσοι ασχολούντε ή θέλουν να ασχοληθούν με το ίντερνετ, θέλουν απάντηση σε αυτές.

    Συνοπτικά θα σου πρότεινα να πάρεις δικό σου domain name (π.χ.kostas.gr)- 20 με 25 ευρώ/δυο χρόνια και ένα μικρό πακέτο web hosting για αρχή - 40 με 50 ευρώ το χρόνο για να φιλοξενείς το site/blog σου.

    Ο λογαριασμός στο YouTube είναι καλός γιατι δεν καταναλώνει χώρο από τον δικό σου ενώ τα βίντεό σου τα βλέπουν πολύ περισσότεροι χρήστες (ειδικά αν είναι στην αγγλική γλώσσα).

    Για αρχή θα σου πρότεινα να βάλεις διαφημίσεις Google και εφόσον προχωράει το site σου και γίνεται γνωστό, μπορείς να αρχίσεις να χτυπάς πόρτες σε εταιρείες ή διαφημιστικές για να πάρεις διαφήμιση.

    Για το θέμα του web radio δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω γιατι τελειώνει η μπαταρία στο laptop... :p

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.