techblog.gr | Διάδωσέ το!

Τώρα οι ειδήσεις του techblog.gr ταξιδεύουν blog to blog. Δημιουργήσαμε για εσάς ένα καλαίσθητο widget το οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε στο δικό σας blog ή site προσφέροντας στους επισκέπτες σας καθημερινά, τις καλύτερες ειδήσεις τεχνολογίας.

Για να έχετε τα πιο φρέσκα νέα τεχνολογίας στο δικό σας site ή blog, πιέστε εδώ και στη συνέχεια αντιγράψτε τον κώδικα (copy/paste) στο σημείο του site/ blog σας όπου επιθυμείτε να εμφανίζεται το widget του techblog.gr.

Είστε έτομοι! Αφήστε εδώ ένα σχόλιο για να σας επισκεφτούμε!

Επεξεργάστηκε την 2 Φεβρουαρίου 2008 18:35

Σχόλια

  • Δεν είναι λίγο χαζό να χρειάζεται να ξεκινήσει κανείς ολόκληρη σουίτα εφαρμογών γραφείου (που μπορεί και να μην έχει εγκατεστημένη στο pc του) για να αποκτήσει πρόσβαση σε 5 γραμμές απλού κειμένου; Ένα απλό αρχείο .txt (ASCII text file) θα ήταν αρκετό, το οποίο θα μπορούσε να το ανοίξει ακόμα και ο ίδιος ο browser, μια εφαρμογή dos ή το more του unix, ή το notepad των windows και το cat της γραμμής εντολών.

  • Μα δεν είναι 5 γραμμές είναι πολύ περισσότερο. Το έβαλα σε *.txt και ανοίγει στον browser αλλά σε μια τεράστια ευθεία.

  • Με έκανες τελικά να το κατεβάσω να το ανοίξω με το Openoffice και να στο φτιάξω λίγο πιο ανθρώπινο: https://pastebin.ca/844597 . Δεν φαίνεται αρκετά ομορφότερο;

    Απλά εισήγαγα αλλαγές γραμμής και κάποιες εσοχές στον html κώδικα ώστε να είναι πιο ευανάγνωστος (τέτοιες ασχήμιες της μιας γραμμής παίρνει όποιος χρησιμοποιεί wysiwyg προγράμματα αντί να γράφει html). Όσο για τις γραμμές που είναι κάπως μακριές, είναι τα src των links πολύ μεγάλα, αλλά ποιος νοιάζεται... Εξάλλου τον κώδικα δεν τον παραθέτεις για διάβασμα (όποιος θελήσει να τον διαβάσει δεν θα καταλάβει περισσότερα με το wrapping του writer από ότι αν το δει σαν μια γραμμή, και τελικά θα κάτσει να το φτιάξει ανθρώπινο όπως έκανα εγώ), αλλά για ένα απλό copy-paste (ctrl+a, ctrl+c, ctrl+v στον προορισμό και τέλος ;-) ).

  • Εγώ θα πρότεινα στον Κώστα να φτιάξει κάτι σαν το δικό μας στο apn,
    μπορείτε να το δείτε εδώ: https://www.widgetbox.com/widget/athens-photo-news?__fsk=1116736160
    είναι πολύ πιο όμορφο και πιο εύχρηστο.
    Με φωτογραφίες και μικρά κειμενάκια, κάτι που αξίζει να το βάλει κάποιο άλλο site.

  • Πραγματικά Ρίζο είναι πολύ καλύτερο αυτό που προτείνεις, γι’ αυτό και το άλλαξα :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.