13ο Techblog Workshop, Αγαπάμε την τεχνολογία

Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει και εχθές Κυριακή το μεσημέρι δημιουργήσαμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα. Η προσέλευση δεν είχε προηγούμενο, το πιο μαζικό Workshop που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Παλιοί γνώριμοι που πλέον δεν απουσιάζουν από καμία συνάντηση και νέοι φίλοι που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, γνωρίστηκαν, συζήτησαν και έκαναν νέες επαφές με άτομα που έχουνε τα ίδια ενδιαφέροντα. Αγαπάμε την τεχνολογία!

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο χώρο του Mish Mash, Βουτάδων 50 – Γκάζι.

Επεξεργάστηκε την 26 Σεπτεμβρίου 2011 12:06

Σχόλια

  • Κάνε ένα και στον Βόλο ώστε να μπορούμε να έρθουμε και εμείες απο κεντρική Ελλάδα και από θεσσαλονίκη μεριά.

    • Το ξέρω, το λέμε κάθε φορά. Πρέπει να κάνουμε και μια συνάντηση για τους φίλος από Βόρεια Ελλάδα. Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα... το θέλω όμως! :)

  • Περάσαμε υπέροχα!!!
    Ήταν φανταστικά!!
    Όσοι δεν ήρθατε ,αξίζει να έρθετε στο επόμενο!
    Αν και είμαι fan της Htc ψηφίζω lg optimus 3d !

  • τι τελεια η προτελευταια φωτογραφια ;) τωρα αμα πω οτι απο ολα αυτα ΜΠΑΜ κανουν τα glsii ... :P οχι νταξει και το λευκο iphone 4 ομορφο ειναι ;)

  • Θέλω να χαιρετησω την προσπάθεια σου αυτη Kων/νε Βλαχάκη ,συνέχισε έτσι με πάθος & αγάπη γιαυτο που κάνεις με συνεχή βηματα προόδου την εξελιξη την "..έχεις στο αίμα σου" άλλωστε & καλούμαστε να χαιρετίζουμε κάθε τέτοια προσπαθεια όλοι μας : Mαγκιά σου είσαι επίσης ROCK STAR +++
    Υ.Σ Λόγω ανειλημμένων επαγγ/κων υποχρεώσεων -πάλι- δεν κατάφερα να έρθω γ***το!;-)
    (..στο επομενο workshop το'χω βάλει αμανατι να ρθω με παρεα το PlayBook,που μέχρι τότε θα το κοζάρεις λόγικα και με το adnroid+ emulator ,native mail etc.. -upgraded κοινώς)

    Φιλικά | Alessio ✓

  • Κρίμα παιδιά, το έχασα :(...ενώ είχα πει ότι θα ερχόμουνα, τελικά δεν τα κατάφερα....ελπίζω να έρθει σύντομα το επόμενο..!
    Τελικά Κώστα, είχες μαζί σου μοντέλο προπαραγωγής του iPhone 4s/5/whatever? :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.