15ο Techblog Workshop Αθήνα, Τα πρακτικά [φωτογραφίες + βίντεο]

Η τεχνολογία μας ενώνει και εχθές το απόγευμα δημιουργήσαμε όλοι μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα. Σκοπός του 15ου Techblog Workshop ήταν να δούμε από κοντά το νέο iPhone 5 αλλά και να γνωριστούμε, να επικοινωνήσουμε και να κουβεντιάσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και της εφαρμογές της. Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους ήρθατε.

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τη συμμετοχή σας (35+ άτομα) μιας και η ανακοίνωση του event είχε γίνει μόλις την προηγούμενη ημέρα!

Επεξεργάστηκε την 24 Σεπτεμβρίου 2012 13:51

Σχόλια

  • Μπράβο παιδια.ωραια παρέα.
    Λοιπον περιμένουμε εντυπωσεις για το iPhone 5.πείτε μας και εμάς τι σας άρεσε και τι όχι.
    Μπράβο Κώστα για την συνάντηση

  • Πέρασα πραγματικά πολύ ωραία όχι βέβαια τόσο για το iPhone 5 αλλά για την παρέα. Κώστα ευχαριστούμε και περιμένω το επόμενο workshop.

  • Κώστα Βλαχακη πήρες το λευκό απο θέμα γουστου... Η είχες μάθει ότι το μαύρο γρατζουνιζεται πιο εύκολα απο το λευκό; Η αλήθεια είναι πως προτιμώ το μαύρο, αλλά βλέπω να είναι πιο ευπαθές απο το λευκό- επιρεαστηκες απο κάτι τέτοιο;

  • Ο Κώστας είναι πραγματικά απο τα πιο σεμνά μετρημένα και χαρούμενα άτομα που εχω γνωρίσει σε ευχαριστούμε περάσαμε τέλεια,καλέ μου άαανθρωπε,άντε και σύντομα το επόμενο

    Ωραίο το iphonaki αλλα η τιμή και το itunes με κρατάνε μακριά...

    • Καλή ερώτηση, δεν έχω την απάντηση όμως μιας και δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου...! Είχε έρθει μόνο για το Workshop. Τις επόμενες ημέρες θα κοιτάξω να την βρω από αλλού. Δεν ξέρω όμως να σου πω συγκεκριμένα πότε. Κάποτε...

  • Κωστα θυμάμαι ακόμα το πρώτο workshop που κάναμε στη Θεσσαλονίκη. είχαμε ένα φανταστικό απόγευμα εκεινη την ημέρα. Αναρωτιέμαι αν θα κάνουμε και πάλι ενα workshop στην Θεσ/νικη????

    • Σκέφτομαι να ανέβω πριν το Δεκέμβριο να έχουμε ίσως και το νέο Nexus, Θα δούμε... :)
      Είχαμε περάσει πολύ ωραία τότε αλλά και στο 2ο που συγκεντρώσαμε τρόφιμα για τους άπορους της πόλης. Η τεχνολογία μας ενώνει!

  • Super περάσαμε. Και iPhone 5 είδαμε, νοιώσαμε, λατρέψαμε, θάψαμε και βρεθήκαμε πάλι όλοι μαζί μετά από πολύ καιρό και καλοκαιρινές διακοπές.

    Στα του iPhone 5: Πιο φωτεινή οθόνη και με εντονότερα χρώματα. Δίπλα στα 4αρια φαίνεται αμέσως η διαφορά. Ελαφρώς μικρότερα εικονίδια, μάλλον λόγω 5ης γραμμής.

    Αισθητά ελαφρύτερο και με την αίσθηση ότι "είναι άδειο" κάτι που είχα συναντήσει και στο Galaxy S3. Στο χέρι είναι ευχάριστο και βολικό και με καλό grip.

    Η ποιότητα κατασκευής ψηλά όπως πάντα.

    Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει και στην ισχύ του τηλεφώνου. Είναι πιο γρήγορο από το 4S.

    Σύντομα και στο workshop #16 :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.