19ο Techblog Workshop με το LG Optimus G Pro – Κυριακή 14 Ιουλίου

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 16:00 το απόγευμα σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop για να δούμε πρώτοι από κοντά το LG Optimus G Pro με την λαμπερή οθόνη 5.5 ιντσών Full HD. Πρώτοι από όλους ακόμα και από συναδέλφους δημοσιογράφους τεχνολογίας! Ελάτε να πούμε bye-bye για το καλοκαίρι και να υποδεχθούμε το LG Optimus G Pro μέσα από ένα μεγάλο pre-launch event! Σας περιμένουμε όλους!

Update: Στο Workshop θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον Παναγιώτη Καλδή, αρχισυντάκη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ο οποίος θα μας μάθει για το πως μπορούμε να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας. Περισσότερα εδώ!

• Δηλώστε συμμετοχή στο event αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω και παράλληλα στείλτε μας ένα email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας το όνομα και το επώνυμό σας. Σύντομα θα λάβετε από εμάς απάντηση με την επιβεβαίωση ότι θα σας περιμένουμε την Κυριακή 14 Ιουλίου στο event!

Οι θέσεις είναι σχετικά περιορισμένες μιας και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα νοιώθουμε όλοι άνετα στον φιλόξενο χώρο διεξαγωγής του event στο Synergy Project αλλά και ότι θα υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να περιεργαστούμε και να δοκιμάσουμε τις διαθέσιμες συσκευές!

19ο Techblog Workshop με το LG Optimus G Pro
• Πότε: Κυριακή 14 Ιουλίου, 16:00-19:00
• Που: Synergy Project, Λεμπέση 5-7 & Πορινού, Στάση Μετρό Ακρόπολη (χάρτης)
• Πόσο: 0

Επεξεργάστηκε την 6 Ιουλίου 2021 8:50

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.