1ο Photo MeetUp στη Θεσσαλονίκη για όλους τους φίλους της φωτογραφίας

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου το partner site Pttl.gr και ο Βάιος Βήτος διοργανώνουν το 1ο Photo MeetUp στη Θεσσαλονίκη για όλους τους φίλους της φωτογραφίας. Το Techblog θα είναι εκεί για να συμμετέχει στη διοργάνωση και να υποδεχθεί όλους τους φίλους της τεχνολογίας.

Σας περιμένουμε όλους, την Κυριακή σε μια ξεχωριστή εκδήλωση τεχνολογίας για την πόλη της Θεσσαλονίκης όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πρώτοι από κοντά τη νέα mirrorless μηχανή Olympus OM-D E-M1 Mark II και να γνωριστείτε με την ομάδα των pttl.gr και Techblog.

1ο Photo MeetUp Θεσσαλονίκη Olympus OM-D E-M1 Mark II, 1ο Photo MeetUp στη Θεσσαλονίκη για όλους τους φίλους της φωτογραφίας

1ο PTTL Photo MeetUp με την Olympus OM-D E-M1 Mark II
• Πότε: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, 14:30-17:00
• Που: Καφωδείο Ελληνικό, Ελ. Βενιζέλου 45/ Θεσσαλονίκη

Μην το χάσει κανείς. Τα λέμε από κοντά.

Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει!

1ο Photo MeetUp Θεσσαλονίκη Olympus OM-D E-M1 Mark II, 1ο Photo MeetUp στη Θεσσαλονίκη για όλους τους φίλους της φωτογραφίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.