3ο Techblog Workshop Θεσσαλονίκης, Σήμερα το μεσημέρι

Η μεγάλη μέρα έφτασε, για 3η φορά το Techblog βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σας καλεί όλους να περάσουμε ένα ωραίο απόγευμα και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα. Σας περιμένουμε όλους απο τις 15:00 το μεσημέρι και μετά στο La doze για πίτσα, μπύρα και smartphones!

Update: Δείτε φωτογραφίες από το 3o Techblog Workshop Θεσσαλονίκης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτό το όμορφο απόγευμα 🙂

Οι 50 πρώτοι φίλοι που θα έρθουν στο event θα παραλάβουν από ένα μπλουζάκι Techblog και προς το τέλος της συνάντησης θα κληρώσουμε smartphones από τους Χορηγούς μας LG Electronics, MLS Πληροφορική και ZTE! Η τεχνολογία μας ενώνει!

3o Techblog Workshop Θεσσαλονίκης
• Πότε: Σήμερα από τις 15:00 το μεσημέρι και έως τις 19:00
• Που: La doze, Βηλαρά 1, Θεσσαλονίκη 54625 (Χάρτης)
• Πόσο: Ειδικές τιμές σε ιταλική πίτσα Poselli (1.5 ευρώ το κομμάτι) και μπύρα draft (3.5 ευρώ τo 0.5lt)

Χορηγοί 3ου Techblog Workshop Θεσσαλονίκης

Επεξεργάστηκε την 12 Μαρτίου 2013 11:26

Σχόλια

    • Ποτέ δεν έχει υπάρξει ένταση στις συγκεντρώσεις μας. Περισσότερο εδώ η ανωνυμία που προσφέρει το ίντερνετ δίνει πάτημα σε όσους θελουν να δημιουργησουν αρνητικό κλίμα. Καλή συνάντηση να έχουμε ;)

    • Nick, live streaming δεν θα έχουμε. Θα ανεβάζουμε φωτογραφίες από το event στο Fan Page. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσουμε βίντεο και φωτογραφίες :)

  • Ολα καλα...περασα πολυ ωραια....πολυς κοσμος!!!
    αντε Βλαχακη με το καλο και την επομενη φορα....(πηρα φοραααα) ;-)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.