6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

Techblog Workshop, η τεχνολογία μας ενώνει και μας φέρνει κοντά. Πάνω από 45 άτομα, γνωστοί και άγνωστοι, διψασμένοι για τεχνολογία συναντηθήκαμε στο διήμερο Techblog Workshop που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Γνωριστήκαμε, γίναμε παρέα και χρησιμοποιήσαμε πρώτοι δυο από τα καλύτερα κινητά αυτή την περίοδο, το Sony Ericsson XPERIA X10 και το HTC Desire. Στην “παρέα” είχαμε και ένα από τα λίγα iPad που βρίσκονται στην χώρα μας.

Ανταλλάξαμε απόψεις, συμφωνήσαμε στα περισσότερα, διαφωνήσαμε και σε αρκετά. Ποιο έχει καλύτερη οθόνη, πόσο βολεύει το μέγεθος, πόσο εύχρηστα είναι, πόσο γρήγορα είναι τα δύο αυτά κινητά. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και σας περιμένω και στο επόμενο Workshop που αρκετοί φίλοι, θέλουν να πραγματοποιηθεί εκτός Αθηνών. Εν αναμονή λοιπόν!

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog. Αν θες να πραγματοποιηθεί Workshop στην περιοχή σου, επικοινώνησε μαζί μας.

Σχόλια

  • Λοιπόν πώς σας φάνηκαν? Ρίξτε κανένα σχόλιο, να μάθουμε και όσοι δεν καταφέραμε να έρθουμε.

    Φυσικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στα Android και στο iPad.

  • Nikkos K εχω κανει ενα post στο πρωτο θεμα για το 6ο workshop. Θα κανω copy-paste εδω αν δεν υπαρχει προβλημα με τις εντυπωσεις μου..

    " ..... Οσον αφορα τις συσκευες τωρα : Προσωπικα ,οπως αλλωστε εχω ξαναπει , το desire ηταν αυτο που μου αρεσε περισσοτερο λογω htc sence και δυνατου hardware που δεν «μασαγε» με τιποτα.. το μονο που με χαλαγε ηταν οτι ηταν λιγακι αποτομο (choppy)… φυσικα απο ταχυτητα κανενα προβλημα. Ανταποκρινοταν αστραπιαια..
    Το legend οπως τα εχουμε πει.. πολυ ομορφο και πραγματικα πολυ καλο κινητακι με βαση τα χρηματα που κανει..
    Αυτο ομως που πραγματικα με εντυπωσιασε ηταν το x10.. Πραγμτικα ειναι παρεξηγημενο… Τελικα ειναι μια πολυ καλη επιλογη.. Η οθονη του τελεια.. οι 4 ιντσες ειναι οτι πρεπει… σε μεγεθος ειναι πολυ καλο… δεν το λες παντοφλα με τιποτα και ειναι πραγματικα πολυ ομορφο , λεπτο και κομψο… επισης παρολο που ειχε λιγοτερη μνημη απο τον ανταγωνισμο (384mb) η αληθεια ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις με τιποτα μιας και μπορεις να τρεχεις οσες εφαρμογες θες χωρις κανενα προβλημα..Οσον αφορα το timescape δεν με εντυπωσιασε αλλα ενταξη δεν πειραζει…
    Τελος οσον αφορα τα vivaz και το x6 δεν ειχα καμοια προσδοκια οποτε δεν μπορω να πω κατι ασχημο…δεν εντυπωσιαστηκα αλλα παρολα αυτα ενταξη το x6 ειναι μια καλη προσπαθεια για την nokia σε capacitive και το vivaz απλος ειναι πανεμορφο…Δεν μπορω να πω οτι θα πηγαινα σε symbian αν δεν ηταν πραγματικα πολυ φτηνα…επισης το vivaz μου φανηκε πολυ δυσχρηστο.. αυτα!! ...... "

  • χθες στον διαδυκτειο διαβασα καποιες ειδησεις για το χ10... στη ΙΑΠΩΝΙΑ εχει κυκλοφορισει και και απο την πρωτη μερα σχηματισαν ουρες.............. για να το αποκτησουν!!!!!!

  • Το event φαινεται φοβερο...Κριμα που ειμαστε τοσο μακρια και δεν μπορουμε να παρεβρεθουμε. Παντως σε αντιστοιχο event στη Θεσ/νικη θα ειμαι σιγουρα εκει. Περιμενω με ανυπομονησια hands-on του Χ10 για να κατασταλαξω.

  • panagiotisXII, έχεις δίκο. Με την πρώτη ευκαιρία που θα έχω και πάλι super συσκευές θα φροντίσω να ανέβω. Θέλει οργάνωση ;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.