8o Techblog Workshop, Θα δούμε το Samsung Galaxy Tab

Ξεκινάμε δυνατά τη νέα σεζόν και τις καθιερωμένες συναντήσεις τεχνολογίας, τα γνωστά Techblog Workshop αυτή τη φορά σε ένα ξεχωριστό χώρο, στο Φεστιβάλ Τεχνολογίας Athens Digital Week στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Μαζί μου θα έχω το Samsung Galaxy Tab για να το δούμε όλοι μαζί από κοντά και αποκλειστικά μερικές εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει επίσημα από τη Vodafone.

Λοιπόν η ιδέα έχει ως εξής, Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 14:00 το μεσημέρι δίνουμε ραντεβού στο Καφέ που βρίσκεται μέσα στην Τεχνόπολις (όπως μπαίνεις αριστερά στο βάθος) και αφού συγκεντρωθούμε και οργανωθούμε, κάνουμε όλοι μαζί βόλτα στην έκθεση Athens Digital Week. Συζητάμε, σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε γύρω μας και τραβάμε τα γνωστά video με την κάμερα του TechblogTV!

Φέρτε μαζί σας τα αγαπημένα σας gadget και κινητά για να τα δούμε και να τα σχολιάσουμε όλοι μαζί. Έκκληση: Όποιος έχει το iPad να το κρατάει να το κοντράρουμε με το Samsung Galaxy Tab. Δείτε εδώ πως έχουμε περάσει σε προηγούμενα Techblog Workhop. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και η είσοδος στο Athens Digital Week είναι δωρεάν. Σας περιμένω όλους!

Ακόμα και αν δεν μπορέσετε να είστε ακριβώς στις 14:00 στο σημείο συνάντησης, θα βρεθούμε κάπου μέσα στην Τεχνόπολις, θα κάνω συνεχή updates στο group μας στο Facebook και στον λογαριασμό μας στο Twitter.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:18

Σχόλια

  • ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα νεύρα μου.Σας ζηλεύω.Αλλά απο την άλλη δεν μπορώ και την Αθήνα οπότε.
    Κώστα σου το είχα πεί και πέρσι και ισχύει και φέτος αν κάποια στιγμή το πάρεις απόφαση να κάνεις κάτι αντίστοιχο στο Ηράκλειο Κρήτης είμαι διατεθειμένος να τρέξω και να βοηθήσω-να κανονίσω κάποιο χώρο ή ότι άλλο χρειαστεί.Άντε γιατί ζηλεύουμε και μείς που δεν ζούμε στην πρωτεύουσα(φυσικά μόνο για τέτοιες περιπτώσεις)

  • Ωραία.
    Θα έχω μαζί μου iPad 3G/32 4.2 Beta 2 και iPad WiFi/16 iOS 3.1.3.
    Τα πάμε μια κόντρα μέχρι το Μοναστηράκι :)

  • Κώστα εγώ παιζετε μπορει και να μην έρθω αν και μετακόμισα γιατί εχω δύο προβλήματα:
    Επειδη ήρθα από Ξάνθη δεν ξέρω και που είναι το Γκάζι και δεύτερων , οι γονεις μου γιατί μπορεί να χαθώ και είναι λιγο unsafe για 15χρονο....................... :( :( :( :( :(

  • Εγώ είμαι σχεδόν η ίδια περίπτωση με τον Λευτέρη (4ο σχόλιο). :( Θα συναντηθούμε όμως μέσω twitter/facebook. :P :)

    [ χμμ... Ιδέα: Γιατί δεν παίρνεις το MacBook Pro και να βάλεις live streaming μέσω usteam; :P ]

  • Στις 14:00 θα βρεθούμε. Θα κάτσουμε στο καφέ περίπου 1 ώρα και κάτι και μετά θα κάνουμε βόλτα στην έκθεση Athens Digital Week. Στο τέλος όσοι έχουμε όρεξη και χρόνο, μπορούμε να κάτσουμε κάπου στο Γκάζι για ένα καφέ ή μπύρα...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.