Workshop

SONY XPERIA Day Athens: Θα δούμε πρώτοι το νέο XPERIA XZ

SONY XPERIA Day Athens αυτή την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ένα special private event για να δούμε πρώτοι από κοντά το νέο XPERIA XZ πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά. Ένα event αποκλειστικά για τους φίλους της τεχνολογίας και του Techblog.

Το SONY XPERIA Day Athens σε συνεργασία με το Techblog πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ένα private event τεχνολογίας που σκοπό έχει να ενώσει τους φίλους της τεχνολογίας και να τους δώσει αποκλειστική πρόσβαση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες της SONY Mobile.

Στο SONY XPERIA Day Athens οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο XPERIA XZ αλλά και το XPERIA X Compact, να γνωριστούν με νέους φίλους που αγαπούν την τεχνολογία και να συζητήσουν από κοντά με στελέχη της SONY Mobile Ελλάς.

To event θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας σε μια μυστική τοποθεσία που θα μάθουν όσοι συμμετέχουν λίγες ώρες νωρίτερα.

Για να λάβετε μέρος στο SONY XPERIA Day Athens αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή και απαραίτητα στείλτε μας ένα email στο techblogGR @ gmail.com. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Update: Οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Είναι αδύνατον να χωρέσουμε όλοι. Θα τα πούμε από κοντά σε ένα από τα επόμενα event του Techblog 🙂

SONY XPERIA Day Athens by Techblog
Επισκεφτείτε το Facebook event για ενημέρωση με νεότερες πληροφορίες.

Επεξεργάστηκε την 16 Οκτωβρίου 2016 17:59

Σχόλια

  • Πόσο κοστίζει ή είσοδος?
    Επίσης μπορούν να προσέλθουν και ανήλικα άτομα, όπως τις προηγούμενες φορές?

  • Στεφανος, η είσοδος θα είναι δωρεάν ;)
    Εφόσον έχουν ενημερώσει τους γονείς τους.

  • Παιδια, οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν. Οσοι λαβετε email απο εμας θα ειναι και η προσκληση σας για το event.

    Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον.

    Είναι αδύνατον να χωρέσουμε όλοι. Θα τα πούμε από κοντά σε ένα από τα επόμενα event του Techblog.

  • Αυτή η απαρχαιωμενη σχεδίαση και η ατονη οθόνη είναι οι λόγοι που δεν έχω πάει ακόμα Sony. Ελπίζω βλέποντας το xz να είναι βελτιωμένα αυτά τα δυο

  • Και ο Μφ που σχολίασε από πάνω μου πήρε τη θέση ας πούμε,επειδή ήμουν προπόνηση και δεν πρόλαβα.

  • Μφ ρε φίλε που την είδες την ατονη οθόνη. Μήπως είδες τελευταία φορά Xperia ναυαρχίδα την εποχή του Z1; Έλεος δηλαδή. Από Ζ2 και μετά οι οθόνες είναι ίσως οι καλύτερες Lcd της αγοράς και αυτές που είναι πιο κοντά στις super amoledμη πω ότι σε θέμα ακριβείας χρώματος είναι και καλύτερες με εξαίρεση φυσικά το μαύρο χρώμα.

  • Πιστεύω ότι σε μπαταρία, ποιότητα κάμερα και λογισμικό, φυσάει. Χωρίς όμως να θέλω να γίνω σπαστικος , εμένα η οθόνη του z5 premium που ειδα σε μεγάλο πολύ κατάστημα, μου φανηκε υποδεεστερη και από Samsung και από htc και από Huawei Xiaomi. Μόνο η LG παίζει στο ίδιο επίπεδο Φυσικά είναι προσωπική εκτίμηση αλλά γενικευμενα υπάρχει αυτή η αίσθηση.

  • Επική καραμέλα αυτή με τις τάχα μου ξεπλυμενες οθόνες lcd της Sony και όχι μόνο σε σχέση με τις τάχα μου ακριβείς Amoled της Samsung. Τα χρώματα είναι ήδη υπερκορεσμενα και στα lcd panel, τουλάχιστον στο Z3 μου όπως και στα υπόλοιπα τηλέφωνα της Sony, για αυτό άλλωστε έχει και την επιλογή να απενεργοποιήσεις αν θες το X-Reality ή το ακόμα πιο Amoled-esque "Super Vivid mode" για πιο φυσικά χρώματα.

  • Τυχεροί όσοι θα πάτε. Θα θέλαμε και αντίστοιχο event στην Θεσσαλονίκη. Καλά να περάσετε και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας.

  • Το έχω παραγγείλει σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα μου είχαν πει ότι θα έρθει σήμερα και τώρα έλαβα αυτό το μήνυμα : H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ THΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH MAΣ. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME AMEΣA.
    τα νεύρα μου πρωί πρωί ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.