Techblog κοπή πίτας 2012, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Techblog κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με όλους τους φίλους της τεχνολογίας. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου κρατήστε το βράδυ σας ελεύθερο. Θα σας περιμένω στο κουτούκι Καλυψώ στο Παλαιό Φάληρο (Αθήνα) να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να φάμε συζητώντας για τεχνολογία και όχι μόνο. Στο τέλος της βραδιάς θα κόψουμε την πίτα και το φλουρί θα αντιστοιχεί σε special δώρο! Σας περιμένω όλους.

Πότε: Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, 21:00 το βράδυ
Που: Κουτούκι Καλυψώ, Παλαιό Φάληρο (free Wi-Fi)
Πόσο: Μενού και ποτά κάπου στα 22-25 ευρώ το άτομο (πέρισυ πληρώσαμε 20 ευρώ το άτομο, κάπου εκεί θα είναι και φέτος).

Δηλώστε συμμετοχή έστω και αν δεν είστε σίγουροι ακόμα, στέλνοντας ένα email εδώ. Πρέπει να έχω μια εκτίμηση για το πόσοι θα μαζευτούμε ώστε να μας τακτοποιήσει καλύτερα το μαγαζί. Θα κρατήσω το email σας και όσο πλησιάζουν οι μέρες θα σας ενημερώνω για την πορεία του event.

Δείτε εδώ πως περάσαμε πέρισυ στην πίτα του 2011. Θα πάμε και πάλι στο ίδιο μαγαζί που μας είχαν περιποιηθεί και φάγαμε καλά σε πολύ καλή τιμή. Για όσους δεν καταφέρετε να είσαστε μαζί μας, θα έχουμε live streaming!

Κουτούκι Καλυψώ
Πεντέλης 41-43, Παλαιό Φάληρο, τηλ.: 210.94.22.513
Εύκολη πρόσβαση από Πειραιά, Γλυφάδα, Αθήνα

, Techblog κοπή πίτας 2012, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spyros

Ειμαι Πατρα δυστυχως εχω και την εξεταστικη εχουμε και την εναρξη του καρναβαλιου το σαββατο και καταλαβαινεις…δυσκολα τα πραγματα!!!καλα να περασετε παντως και παντα επιτυχιες Κωστα…

GiorgosB

το κοπη τη πιτα…!! κρίμα που ειμαι θεσσαλονικη και δεν μπορώ να ερθω!

Jorge

Κρίμα θα ήθελα να παρευρεθώ τουλάχιστον μια φορά αλλά λόγω εξεταστικής αδυνατώ δεν πειράζει στο επόμενο Techblog Conference

ZJ-HELLAS

Δυστυχως δουλευω…

gian

ooo το κοπή τη πίτα!!
Κώστα ένα κομμάτι σε ταπεράκι/courier/Χανιά

Kostas

Ηθελα πολυ να ερθω αλλα πεφτει μεσα στην εξεταστικη οποτε χλωμο το βλεπω… 🙁

zak91

Όχι 10 ρε συ… στο facebook δεν είχες πει οτι θα είναι 17? Κι είχα χαρεί… Εχω την εξεταστικη και δε ξερω αν θα μπορεσω να ερθω 🙁 Δεν αποκλείεται βέβαια…

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Aν γινόταν πριν 3 χρόνια τότε θα ερχόμουν γιατί έμενα Αθήνα,αλλά τώρα μετακόμισα στα Τρίκαλα.
Πάλι καλά που έχουμε και το live streaming.
το κοπή τη πίτα χαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=25O5dr479pc&feature=related

lefteris

θα ερθωωωω!!!!! πηρε παραταση το εξαμηνο και θα ειμαι τζιτζι!! 2 ή ισως 3 θεσεις παρακαλω διπλα στο τζακιιι xD για αλλη μια φορα δηλωνω παρών :Ρ

manolis45

τι κριμα θα ηθελα και εγω να ερθω κωστα αλλα διστιχως φεβγο φανταρος σις 30-01-2012 στα γρεβεννα για πεζικο στα οπλ δλδ στα οπλα τι κριμα παντως. τουλαχιστων πειτε μου καλη θητια παιδια γιατι θα μου λειψη το techblog.gr ελπιζω κωστα να με θυμασαι ειμαι αυτος που με μπλοκαρες στο παλιο χρηστι που λεγο μουν manolis44 αν με θυμασαι και που ηρθα στο workshop στην θεσσαλονικη για το sony ericsson live with walkman μαζι με την αδερφη μου. καλα να περασεται. Μανώλης.

Konstantinos

και όπως είπε μια φίλη,… Γιατί Κώστα,.. γιατί;;

Πέρασε μια ημέρα και είσαι το δεύτερο τεχνολογικό μπλογκ που είδα πως δεν έκανε καμία αναφορά για τη διαδικτυακή διαμαρτυρία εναντίον του S O P A.

μάλιστα στο πέσταόλα, το sopa έγινε sensored και περιμένω η απορία μου να γίνει approved. Εδώ τίποτα;

mustanggre

την κοπη της πιτας ποσες μερες θα τη βλεπουμε?

Λαζαρος

Διαμαρτυρομαιιιιιι!!! Ειμαι Κατερινη.φετος επρεπε να ειναι Θεσσαλονικη.ολο Αθηνα και Αθηνα!

manolis45

ευχαριστω κωστα.

Kaltsonis

Λογικα θα ερθω. Το σημειωνω στο ical

Γιωργος

μεσω ustream θα γινει το streaming?
δυστιχως δεν θα μπορεσω να ερθω κωστα..καλα να περασετε 🙂

Κώστα ,αυτή τη φορά θα έχεις να δούμε τίποτα όπως πέρσι???

SANNY

don’t know

christos vlachos

Κώστα ένα κομμάτι σε ταπεράκι και με courier κέρκυρα ,,,

Κώστα ,ευχαριστώ πολύ..αν και αργά..δεν το είχα δει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!