Workshop

Techblog Workshop in the Sky με τα Honor smartphones: Πως περάσαμε

Ένα από τα καλύτερα Techblog Workshop πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου παρέα με την Honor στην ταράτσα του Kudeta στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη. Techblog Workshop in the Sky με τα Honor 10, Honor Play, Honor 7A, Honor 7s και Honor 7c.

Το ραντεβού είχε δωθεί για τις 19:00 και οι πρώτοι φίλοι του Techblog άρχισαν να καταφθάνουν από τις 18:30. Η βραδιά εξελίχθηκε με πολύ κουβέντα για τεχνολογία, hands-on experience στα Honor smartphones, live unboxing από τον Κώστα Βλαχάκη και κλήρωση με δώρα 5 Honor smartphones και 5 smart bands!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για αυτή την υπέροχη – καλοκαιρινή – βραδιά που μας χαρίσατε με την συμμετοχή σας και την θετική σας διάθεση για ακόμα περισσότερα event τεχνολογίας με το Techblog. Ευχαριστώ τον Shen Wang, Country Manager της Honor για την Ελλάδα (διαβάστε πρόσφατη συνέντευξή του στο Techblog) και τον Δημήτρη Ρίζογλου, Marketing Manager της Honor στην Ελλάδα.

Φυσικά ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου Ιάκωβο και Βασίλη αλλά και την κυρίες στην υποδοχή, Βίβιαν, Γεωργία και Τζο. Τα λέμε ξανά σύντομα σε ένα ακόμα Techblog Workshop με πολύ τεχνολογία και νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα την τεχνολογία και της εφαρμογές της.

Δείτε στο σχετικό άλμπουμ στο facebook όλες τις φωτογραφίες από το event.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.