Workshop

Techblog Workshop in the Sky με τα Honor smartphones: Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου το πρώτο βραδινό Techblog Workshop είναι γεγονός και θα σας υποδεχθεί όλους παρέα με την Honor στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης στο κέντρο της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη!

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά, να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες των Honor smartphones και να δούμε πρώτοι από κοντά σε αποκλειστικότητα το νέο gaming smartphone, Honor Play!

Στην διάθεσή σας για touch n try experience θα βρίσκεται ολόκληρη η γκάμα των Honor smartphones, μαζί με το Honor 10 και τα νέα προσιτά μοντέλα που μόλις κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά.

Θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρο Honor smartphones και άλλα καλούδια Honor!

Το event διοργανώνεται αποκλειστικά για τους fans του Techblog και όλους τους fans της τεχνολογίας, μια εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίαση στο Βερολίνο και την έκθεση IFA. Θα είστε οι πρώτοι που θα δουν τα νέα Honor smartphones από κοντά αλλά και τις player εκδόσεις του Honor Play.

Μην το χάσει κανείς! Η τεχνολογία μας ενώνει!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο και να μας στείλτε email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας πόσο άτομα σκοπεύετε να έρθετε, ώστε ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει να μας περιποιηθεί καλύτερα.
Κάντε like και στο Facebook event.

Techblog Workshop in the Sky με τα Honor smartphones
• Πότε: Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, 19:00-21:30
• Που: Kudeta, Βουτάδων 54 Γκάζι, στάση Μετρό Κεραμεικός (χάρτης)
• Πόσο: Δωρεάν είσοδος

Επεξεργάστηκε την 7 Σεπτεμβρίου 2018 13:04

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.