Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη WIND, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας συναντήθηκε για δεύτερη φορά στην Κρήτη για να δοκιμάσει το γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της WIND. Μετά τα Χανιά τον περασμένο Μάρτιο, σειρά πήρε η πόλη του Ηρακλείου όπου την Τρίτη 24 Ιουνίου συγκεντρώθηκαν πάνω από 80 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog!

Φίλοι από όλες τις περιοχές της Κρήτης όπως Χανιά, Ρέθυμνο, Ιεράπτερα και Σητεία συγκεντρώθηκαν στο μεγάλο tech event του Techblog και απόλαυσαν καφέ, μπύρα και finger food στον φιλόξενο χώρο του Envy Paradise με θέα τη Θάλασσα. Στο τέλος της βραδιάς πραγματοποιήθηκε κλήρωσε με πλούσια δώρα προσφορά της WIND.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την παρουσία σας. Χάρηκα προσωπικά που σας γνώρισα και έυχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα στο όμορφο νησί της Κρήτης. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη WIND, Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη WIND, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη WIND, Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη WIND, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη WIND, Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης με τη WIND, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vassilis7

Ευχαριστούμε Κώστα ήταν πάρα πολύ ωραία. Το Nokia x είναι μια χαρά δώρο για τα γενέθλια μου που είναι αύριο…!!! η τεχνολογία μάς ενώνει!

Χρηστος

Ζηλεύω….

K.Iraklis

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Κώστα Βλαχάκη και το techblog για το tablet που κέρδισα στην κλήρωση. Περάσαμε τέλεια, ελπίζουμε σύντομα και σε νέο workshop.
Αγαπάμε Κρήτη, αγαπάμε techblog!

vassilis7

Ήταν πάρα πολύ ωραία Κώστα..!!! Ευχαριστούμε..! και το nokia x είναι τέλειο, και ακόμα καλύτερα μιας και τα γενέθλιά μου είναι αύριο…! 😉

K.Iraklis

Τεχνολογικά μιλώντας, περάσαμε πολύ ωραία. Μπράβο στο techblog και στον Κώστα!
Χάρηκα πολύ για την γνωριμία και ευχαριστώ θερμά για το tablet !!!
Ελπίζω και σε νέο workshop σύντομα. Αγαπάμε Κρήτη, αγαπάμε techblog!

o.k.man

Κωστάρα μπράβο και πολύ χάρηκα για την γνωριμία και χίλια ευχαριστώ για την καλοσύνη σου!
Περάσαμε πολύ ωραία και με όλη την παρέα ! Μπράβο Techblog Και Κώστα πάντα τέτοια !
Εις το επανιδείν αδερφέ μου! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.