Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης powered by WIND, Τρίτη 24 Ιουνίου

Αυτή την Τρίτη 24 Ιουνίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας θα συναντηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης για ένα απόγευμα γεμάτο τεχνολογία. Σας περιμένουμε όλους στο Techblog Workshop powered by WIND για να γνωριστούμε από κοντά, να δοκιμάσουμε νέες συσκευές στο γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο της WIND, και να κληρώσουμε πλούσια δώρα με θέα τη θάλασσα από τον φιλόξενο χώρο του Envy Paradise!

Ένα πλήρες coffee break αποτελούμενο από καφέ, μπύρα, κρασί, αναψυκτικά και finger food θα προσφέρεται σε όλους τους φίλους της τεχνολογίας!

Update: Οι διαθέσιμες προσκλήσεις εξαντλήθηκαν. Μπορείτε να στελνετε email στο techblogGR @ gmail.com εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας και εφόσον υπάρξει κάποια ακύρωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας στην Κρήτη, αφήστε ένα σχόλιο εδώ και στείλτε μας email στο techblogGR @ gmail.com (αναφέροντας τον ονοματεπώνυμό σας και αριθμό ατόμων). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Σας περιμένουμε όλους!

Techblog Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης
• Πότε: Τρίτη 24 Ιουνίου, 19:00-22:00
• Που: Envy Paradise, Λεωφ. Σοφοκλή Βενιζέλου, Ηράκλειο Κρήτης (χάρτης)
• Πόσο: 0

Το event διοργανώνεται από το Techlounge.gr, τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας!

Επεξεργάστηκε την 21 Ιουνίου 2014 9:19

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.