Workshop

Workshop μέσα στο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Φωτογραφίες

To Σαββατο 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ένα ιδιαίτερο Techblog Workshop για πρώτη φορά μέσα σε κατάστημα και συγκεκριμένα στο νέο Super Store Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή και στα πλαίσια των παράλληλων event που είχαν προγραμματιστεί για τον εορτασμό των εγκαινίων του καταστήματος.

Για πρώτη φορά επίσης πραγματοποιήθηκε μπροστά σε κοινό, live unboxing με το μαγικό κοπίδι και τον Κώστα Βλαχάκη.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρίανα γνωρίσουν από κοντά τα Honor smartphones και τα αποκλειστικά μοντέλα που διαθέτουν τα καταστήματα Πλαίσιο, το Honor 10 στην έκδοση με τα 128GB ενσωματωμένης μνήμης και το Honor View 10.

Στο τέλος του event πραγμτοποιήθηκε κλήρωση με δώρο ένα Honor 10 128GB και 3 Honor smartband για τέσσερεις τυχερούς νικητές ενώ είχαμε την ευκαιρία όλοι μαζί να κάνουμε tour στα 4 επίπεδα του καταστήματος και να γνωρίσουμε τη νέα εμπειρία Πλαίσιο.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την συμμετοχή σας. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες στο Facebook Fan Page του Techblog.

Επεξεργάστηκε την 9 Ιουλίου 2018 18:58

Σχόλια

  • Όλοι ήμασταν μια παρέα με χαμόγελο και χαρά, ο χώρος άψογος, κάνοντάς μας να έχουμε μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από την τεχνολογική μας παρέα!

  • Περάσαμε super! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!! Τα λέμε από κοντά στο επόμενο!

  • Κώστα σε ευχαριστώ για το event, πέρασα υπέροχα!! Εύχομαι τα καλύτερα για το techblog και το autonomous, καθώς επίσης καλές πωλήσεις στο πλαίσιο για το νέο κατάστημα!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.