Workshop

Techblog Workshop στο νέο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή: Σάββατο 7 Ιουλίου 17:00 – 20:00

Αυτό το Σάββατο 7 Ιουλίου το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους στο νέο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή για ένα μεγάλο Techblog Workshop γιορτάζοντας τα εγκαίνια του νέου καταστήματος! Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με την ομάδα του Πλαίσιο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι!

Το πάρτυ θα ξεκινήσει από τις 17:00 το απόγευμα στον 1ο όροφο του καταστήματος εκεί που βρίσκεται το hardware για ηλεκτρονικούς υπολογιστές με το “The Lab” και το “Gaming Experience Zone”. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να κάνουμε tour μέσα στο νέο κατάστημα 2.000 τετραγωνικών μέτρων!

Το πρόγραμμα είναι ελέυθερο και μπορείτε να έρθετε ότι ώρα θέλετε, νωρίτερα ή πιο μετά. Θα σας περιμένουμε όλους στον 1ο όροφο του καταστήματος με πολύ τεχνολογία και όρεξη για νέες γνωριμίες και συζητήσεις για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της.

Μάθε πρώτος τα πάντα για το νέο Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή, κάνε εικονική περιήγηση στους διαδρόμους και δες αναλυτικά το πρόγραμμα με όλα τα super events κάνοντας κλικ εδώ!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop, αφήστε ένα σχόλιο συμμετοχή και στείλτε μας email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας πόσο άτομα σκοπεύετε να έρθετε και να οργανώσουμε καλύτερα το tour μέσα στο κατάστημα. Πατήστε “Going” στο Facebook event εδώ.

Techblog Workshop στο νέο κατάστημα Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή
• Πότε: Σάββατο 7 Ιουλίου, 17:00 – 20:00
• Που: Νέο κατάστημα Πλαίσιο Αγία Παρασκευή, Λεωφ. Μεσογείων 502-504 (χάρτης)
• Πόσο: Δωρεάν είσοδος

Επεξεργάστηκε την 1 Ιουλίου 2018 8:41

Σχόλια

  • Τα λέμε το Σάββατο από κοντά!! Η τεχνολογία μας ενώνει!!

  • Κι εγώ θα έρθω εκτός απροόπτου. Ελπίζω να έχει τώρα πια θέσεις στάθμευσης και να μην επικρατεί το χάος που υπήρχε μέχρι πριν λίγο καιρό.

  • Θέσεις στάθμευσης έχει έξω από το κατάστημα, φαίνονται και στις διαφημίσεις που προβάλονται στην τηλεόραση.

    Σας περιμένω όλους παιδιά!! Θα είναι ένα διαφορετικό Workshop! Θα κάνουμε hands-on σε όλο το μαγαζί!

  • Τα λέμε το Σάββατο από κοντά. Θα κάνουμε unboxing σε ολόκληρο το μαγαζί!!

  • Μάθαμε ότι θα έχουμε και δώρα! Από πλευράς Honor το Σάββατο θα κάνουμε κλήρωση ένα Honor 10 και τρία Honor Band 3!!! Δεν πρέπει να το χάσει κανείς! Σας περιμένω όλους!

  • Δυστυχώς είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί λέγατε 5-8 και ξεκίνησα από το Πέραμα και έφτασα μετά τις 7 και είχατε φύγει ενώ είχατε πει 5-8. Λίγο μεγαλύτερη συνέπεια δεν θα έβλαπτε. Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό από το Techblog.

  • Σάκη, λυπάμαι πολύ που έγινε αυτό. Μέχρι τις 6 είχαν μαζευτεί ολοι. Η κλήρωση έγινε στις 7 παρά και μετά πήγαμε όλοι μαζί στους υπόλοιπους ορόφους. Εγώ έφυγα από το κατάστημα 19:36. Το θυμάμαι γιατί κοίταξα το ρολόι μου φευγοντας.

    Είχα γράψει ότι μετα το event θα κάναμε tour μέσα στο κατάστημα. Το κατάστημα κλείνει 20:00 το Σάββατο άρα νωριτερα θα κάναμε το tour. Άρα αφού είχαμε φύγει.απο τον πρώτο όροφο του event, έπρεπε να περιμένεις ότι θα μας βρεις σε κάποιο άλλο όροφο. Εκτός αν έφτασες τελικά 8 παρά 20 και μετά. Ε συγνώμη.

    • Το συγκεκριμενο workshop έχει πραγματοποιηθεί. Μην πας άδικα το Σάββατο και μας ψάχνεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.