Workshop

Techblog Workshop στο Vodafone Fiber Ready Arena στο Βύρωνα: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου

Είχες σκεφτεί ποτέ ότι θα έφτανε η εποχή που θα ζούσες gaming χωρίς λαγκάρισμα; Streaming χωρίς buffering; Uploading τεράστιων αρχείων σε μερικά μόνο λεπτά ή  ότι θα αγόραζες τα πιο αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας μέσα από μια VR μάσκα; Ήρθε η ώρα να τα ζήσεις όλα!

Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου σε περιμένω στο Vodafone Fiber Ready Arena στο Βύρωνα για να σε ξεναγήσω στον κόσμο των υπερυψηλών ταχυτήτων internet και να βιώσεις από κοντά την εμπειρία του δικτύου Fiber to the Home (FTTH)!

Το Vodafone Fiber Ready Arena είναι ο 1ος πολυχώρος υπερυψηλών ταχυτήτων στην Ελλάδα και περιλαμβάνει τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα experiential zones που τον μετατρέπουν αυτόματα σε ένα playground απίστευτα γρήγορου internet και τεχνολογίας:

Online Gaming area: Απόλαυσε χωρίς λαγκάρισμα GRAN TURISMO SPORT 2017, FIFA 2018, NBA 2K18 και FORTNITE 18+

Virtual Reality area:
– Ζήσε την εμπειρία shopping του μέλλοντος και παράγγειλε τα αγαπημένα σου Samsung προιόντα εξ ολοκλήρου μέσω εικονικής πραγματικότητας στο 1ο VR Store στην Ελλάδα! Θες βοήθεια για να αποφασίσεις; Έχει και ψηφιακό βοηθό!
– Κινήσου σε μουσικούς ρυθμούς χάρη στο Beat Saber, ένα VR game με φωτόσπαθα
– Ταξίδεψε μέσα από ντοκιμαντέρ σε σημεία στον πλανήτη ή απόλαυσε αγώνες ΝΒΑ και backstage από μεγάλα TV Show μέσω video streaming

Vodafone TV area: Απόλαυσε τις μεγαλύτερες πρεμιέρες, τις πιο δημοφιλείς σειρές, τη μεγαλύτερη ποικιλία παιδικών ταινιών & σειρών αλλά και κορυφαία αθλητική δράση

Business area: Έλα να εργαστείς στους πιο γρήγορους ρυθμούς
Μην έρθεις μόνος! Φέρε και το laptop σου ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή συνδέεται στο internet για να δοκιμάσεις τι σημαίνει πραγματικά γρήγορο ίντερνετ.

Σας περιμένουμε όλους!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο Workshop θα πρέπει να αφήσετε ένα σχόλιο συμμετοχή σε αυτό εδώ το άρθρο και να μας στείλτε email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας πόσο άτομα σκοπεύετε να έρθετε. Κάντε like και στο Facebook event.

Techblog Workshop στο Vodafone Fiber Ready Arena στο Βύρωνα
Πότε: Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, 18:00 – 20:00
Που: Καραολή Δημητρίου 26 & Φλέμινγκ, Βύρωνας (χάρτης)

Επεξεργάστηκε την 5 Σεπτεμβρίου 2018 17:22

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.