Samsung vs. Huawei: Η Samsung αντεπιτίθεται

Η Samsung πάει την Huawei στα δικαστήρια με την αιτιολογία ότι η πρώτη παραβίασε έξι από τις πατέντες της και ζητά το ποσό των 24.1 εκατομμυρίων δολαρίων. H Samsung ισχυρίζεται ότι κάποια από τα προϊόντα της Huawei, η σειρά Honor και το Huawei Mate 8, χρησιμοποιούν πατέντες της.

Αυτός είναι ο νέος γύρος στην κόντρα των δυο κατασκευαστών. Η κινέζικη Huawei ήταν αυτή που υπέβαλε πρώτη μηνύσεις κατά της Samsung τον Μάιο, σε ΗΠΑ και Κίνα ζητώντας αποζημιώσεις για την χρήση 4G τεχνολογίας από τη Samsung και ισχυρίστηκε ότι καταπάτησε πατέντες που σχετίζονται με το OS και το system software.

Οι δυο αγωγές θεωρήθηκαν ασυνήθιστη κίνηση για μια κινέζικη εταιρεία, προβλέποντας μια τάση όπου οι κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας κερδίζουν περισσότερη εμπιστοσύνη στην διεκδίκηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Ωστόσο, λίγες μέρες αργότερα η Samsung είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα απαντήσει με δική της αγωγή, όπως και έκανε.

Η Samsung ζητά να απαγορευτεί η πώληση των παραπάνω μοντέλων και με επίσημη δήλωσή της αναφέρει:

“We have faithfully negotiated with other patent holders for the fair licensing of technology. However, despite our best efforts to resolve this matter amicably, it has regrettably become necessary to take legal action in order to defend our intellectual property”.

samsung vs huawei, Samsung vs. Huawei: Η Samsung αντεπιτίθεται

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Για να μην πηγαίνουν ολοι την ώρα οι εταιρείες στα δικαστήρια θα ήταν προτιμότερο να ανταλάζανε την τεχνογνωσία τους κτλ. Απλά δηλαδή να συνεργαστούν αρμονικά και όμορφα. Έτσι θα τη πάτησε η Microsoft, την εκμεταλεύτηκαν τόσο πολύ που έκανε πίσω σε αυτό που ήθελε να κάνει.

Darth

@@papaki ο σκοπός της κάθε εταιρείας (ο μεγαλύτερος) είναι να παίξει μονοπώλιο με τιμές όπως γουστάρει αυτή (Έτσι αρμονικά να ζουν δεν παιζει καθώς αυτό είναι αντίθετο με το κύριο στοχο τους)

fotis

Τι εγινε αφησε η samsung την apple. Και τωρα ξεκινησε πολεμο με την huawei

One

Ότι έκανε παλια η Samsung στη Sony Ericsson που με τις φθηνές τιμες κατάφερε να τη ριξει και να αποκτήσει μεγαλο μερίδιο αγορας, κανει τωρα και η Huawei στη Samsung. Απλα αντι η Samsung να προσπαθήσει με θεμιτά μεσα να ανταγωνιστεί τη Huawei προτιμάει τα δικαστήρια. Πιστεύω τα δικαστηρια αν πιστεύουν στην πραγματική ελεύθερη αγορα να προστατεύσουν τον ανταγωνισμό και όχι τις εταιρείες.

tech21man

Να ταν και η πρωτη φορα που εγινε αυτο…αλλα να πω οτι δεν το σκεφτηκα?

Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο ξερεις τι…

Μιλας για ενα λαο που στις εκθεσεις αυτοκινητων ρε φιλε πηγαιναν με χαρακια, ταινιες και αρμομετρα στην τσεπη για να αντιγραψουν με τη μια τα παντα…στο software ειναι δυνατο να περιοριστουν?

Οπως και να χει καποιος θα φαει τη σφεντονια στα ιδιαιτερα στα δικαστηρια και θα ηρεμισει.

mixtri

Σιγά μην αντέγραψε η Huawei την Failmsung

Anakin

Πάμε ρε Samsung εδώ δεν φοβήθηκε την Apple την κινεζια αυτή θα φοβηθεί; SAMSUNG RULES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.