Πέμπτη
10/01/2013

LG EA93 UltraWide Monitor, Με κάδρο 21:9 και διαγώνιο 29 ίντσες

Η οθόνη EA93 UltraWide της LG με αναλογία 21:9 και διαγώνιο 29 ιντσών, εξασφαλίζει άφθονο χώρο εργασίας και εξαιρετικές δυνατότητες multitasking και multimedia. Επίσης, είναι ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών και άλλου υλικού widescreen, με αναλογίες που πλησιάζουν εκείνες μιας οθόνης κινηματογραφικής αίθουσας, ενώ περιβάλλεται από το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο του CINEMA SCREEN Design της LG.

LG EA93 UltraWide Monitor, Με κάδρο 21:9 και διαγώνιο 29 ίντσες

Η LG EA93 UltraWide Monitor με πάνελ LCD IPS ανάλυσης 2560×1080-pixels έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη παραγωγικότητα του χρήστη, και είναι ιδανικό για την ανάλυση εγγράφων, καθώς το επιπλέον πλάτος επιτρέπει την εμφάνιση περισσότερου κειμένου ή μεγαλύτερου αριθμού στηλών ενός spreadsheet.

Όταν οι περιστάσεις επιβάλλουν την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών εφαρμογών (multitasking), το 4-Screen Split χωρίζει την οθόνη του UltraWide σε τέσσερα ξεχωριστά τμήματα. Ο χρήστης, αντί να πρέπει να αλλάζει χειροκίνητα τις διαστάσεις κάθε παραθύρου, μπορεί με λίγα κλικ του ποντικιού του να ανοίξει τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν στο κατάλληλο παράθυρο, και να διαμορφώσει την τελική τους διάταξη στην οθόνη.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, η λειτουργία Dual-Link Up επιτρέπει τη σύνδεση της οθόνης σε δύο εξωτερικές συσκευές (π.χ. notebooks, smartphones, PCs, κάμερες ή εξωτερικούς σκληρούς) ταυτόχρονα. Τραπεζικοί υπάλληλοι, ερευνητές, γραφίστες, δημοσιογράφοι και σχεδόν κάθε άλλη επαγγελματική ομάδα μπορεί να εκτιμήσει πόσο ενισχύει την παραγωγικότητα η οθόνη UltraWide. Επίσης, οι επαγγελματίες γραφίστες θα διαπιστώσουν ότι η οθόνη αποδίδει το 100% της χρωματικής παλέτας sRGB, ενώ υποστηρίζει και ενδεχόμενο color calibration.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Ioannis λέει:

    υπέροχη!

  2. Ο/Η fnsgr λέει:

    Καλή φάση, πολύ ωραία!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.