Google TV, Η LG το σκέφτεται

Η ιντερνετική τηλεόραση Google TV δεν τα έχει πάει και τόσο καλά και ο ένας από τους δύο partners, η Logitech ανακοίνωσε ότι σταματάει τη συνεργασία και την κατασκευή νέων συσκευών (ο άλλος partner είναι η Sony). Το Bloomberg αναφέρει ότι η LG Electronics ίσως συνεργαστεί με το project Google TV και παρουσιάσει μια ιντερνετική τηλεόραση στην διεθνή έκθεση CES 2012 τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας.

, Google TV, Η LG το σκέφτεται

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kyriakoslp

πολυ σουπερ .εχω ψηθει να το τσιμπησω για τα χριστουγεννα αλλα ειναι συμβατο με ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android TV Google Google TV

Τέλος το Google Play Movies & TV για Android TV από τις 17 Ιανουαρίου

Η Google κάνει πολλές αλλαγές στις εφαρμογές της, είτε αποσύροντάς τις σταδιακά, είτε αντικαθιστώντας τις, είτε καταργώντας τις τελείως.

Software featured Google Google TV

Google TV: Καθυστερεί μια από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες

Η Google TV αποκάλυψε πριν από δύο μήνες ότι σχεδιάζει να προσφέρει στους χρήστες μια από τις πιο πολυσυζητημένες λειτουργίες, τα προσαρμοσμένα προφίλ, κάποια στιγμή τον Νοέμβριο.

Software Android apps Google Google Play

Google Play: Αυτές είναι καλύτερες εφαρμογές για το 2021

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων εφαρμογών σε κάθε κατηγορία είναι ο καινοτόμος χαρακτήρας των συγκεκριμένων εφαρμογών με νέες δυνατότητες παιχνιδιού και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το λογισμικό.

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.