Sony STR-DG820 | Απογειώνει την εμπειρία του σύγχρονου Home Cinema

, Sony STR-DG820 | Απογειώνει την εμπειρία του σύγχρονου Home CinemaΟ STR-DG820 αποτελεί την ναυαρχίδα της νέας σειράς ραδιοενισχυτών home cinema της Sony και έχει να επιδείξει πολλά χαρακτηριστικά τα οποία μέχρι σήμερα συναντούσαμε σε πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις, όπως η αποκωδικοποίηση HD Audio και η υποστήριξη full 1080/24P video με συμβατότητα Deep Colour και x.v.Colour.

Η αξεπέραστη ποιότητα εικόνας που προσφέρουν οι ταινίες σε δίσκους Blu-ray είναι μόνο η μια πλευρά της εμπειρίας του home cinema: οι τίτλοι που κυκλοφορούν σήμερα έχουν τη δυνατότητα να αποδώσουν την ηχητική μπάντα της ταινίας με τέτοια ένταση και λεπτομέρεια που δεν συγκρίνονται με τίποτα από ότι έχετε ακούσει μέχρι σήμερα στο σπίτι. Για να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί αυτά τα νέα φορμά ήχου, ο STR-DG820, εκτός από τα παραδοσιακά φορμά Dolby και dts, έχει τη δυνατότητα να αποκωδικοποιεί και Dolby True HD και dts-HD Master Audio.

, Sony STR-DG820 | Απογειώνει την εμπειρία του σύγχρονου Home CinemaΓια να απολαύσετε στην δική σας BRAVIA την ποιότητα εικόνας των δίσκων Blu-ray, το τμήμα HDMI του STR-DG820, το οποίο διαθέτει τέσσερις εισόδους και μια έξοδο μόνιτορ, είναι πλήρες συμβατό με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες του βίντεο. Μπορεί να αποδώσει σήμα 1080p 24fps με Deep Colour και x.v.Colour –όταν συνδυάζεται με το κατάλληλο player και τηλεόραση– ώστε να απολαμβάνετε τις ταινίες όπως ακριβώς θα επιθυμούσε και ο σκηνοθέτης τους.

Αυτόματη ισοστάθμιση Digital Cinema Auto Calibration και βελτιωμένος ήχος Digital Cinema EX
Η ρύθμιση του STR-DG820 είναι μια εύκολη διαδικασία: συνδέετε απλά το παρεχόμενο μικρόφωνο, πατάτε ένα κουμπί και από εδώ και πέρα αναλαμβάνει η τεχνολογία Digital Cinema Auto Calibration. Μετράει τις αποστάσεις των ηχείων από την θέση ακρόασης, ελέγχει το μέγεθός τους, και ρυθμίζει τις λειτουργίες του συστήματος ώστε να έχετε την βέλτιστη κινηματογραφική ακουστική εμπειρία.

Η σειρά ραδιοενισχυτών STR-DG διαθέτει επίσης τη θύρα DM PORT της Sony, η οποία μπορεί να δεχθεί μια σειρά από αντάπτορες για να συνδεθεί με φορητές συσκευές όπως WALKMAN, κινητά τηλέφωνα- WALKMAN, και iPod. Υπάρχουν αντάπτορες ακόμη και για σύνδεση με συσκευές Bluetooth και δίκτυα WiFi. Στη συνέχεια, με την ενεργοποίηση του Portable Audio Enhancer, τα συμπιεσμένα μουσικά σας αρχεία παίρνουν μια νέα πνοή.

Sony STR-DG820
• Δυνατότητα Full HD audio: αποκωδικοποίηση Dolby True HD και dts-HD Master Audio, και υποστήριξη οκτακάναλου ήχου Linear PCM
• Τέσσερις είσοδοι HDMI v1.3 και μία έξοδος, υποστήριξη 1080/24P pass-through, και συμβατότητα με Deep Colour/x.v.Colour
• Χειρισμός ολόκληρου του συστήματος με ένα κουμπί, χάρη στο BRAVIA Sync
• Γρήγορη ρύθμιση ακριβείας με το Digital Cinema Auto Calibration
• Θύρα Digital Media Port για σύνδεση με iPod, WALKMAN, και συσκευές ήχου wi-fi και Bluetooth
• Επεξεργασία ήχου με Cinema Studio EX και Neural-THX Surround για να ζήσετε ακόμη εντονότερα την κινηματογραφική εμπειρία
• Ισχύς εξόδου 7x100W

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.