Παρασκευή
26/07/2013

NukeMap3D, Κάντε virtual πυρηνικό πόλεμο στην πόλη σας…

Μπορεί να έχουμε απομακρυνθεί πολύ από τα 80s όπου ακούγαμε για το ενδεχόμενο θερμοπυρηνικού πολέμου, αλλά δεν έχει πάψει να μας προκαλεί δέος το τι θα μπορούσε να συμβεί στο ενδεχόμενο μίας επίθεσης με πυρηνικά όπλα. Το Google Earth μπορεί να δεχτεί το plugin NukeMap 3D, το οποίο θα σας επιτρέψει να δείτε τι θα πάθει η πόλη σας εάν πάρει τον έλεγχο το… Skynet (όσοι έχετε δει τις ταινίες Terminator, καταλαβαίνετε!)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στη διεύθυνση http://nuclearsecrecy.com/nukemap3d/ και από εκεί να εγκαταστήσετε το ανάλογο plugin στον υπολογιστή σας. Εμείς στο παράδειγμά μας, βάλαμε μία πυρηνική βόμβα σχετικά μικρής ισχύος (20 κιλοτόνων) στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στη Βουλή (χμ…), πατήσαμε το Detonate και ιδού το αποτέλεσμα.

NukeMap3D, Κάντε virtual πυρηνικό πόλεμο στην πόλη σας...

Συνολικά είχαμε 122.560 νεκρούς και 403.350 τραυματίες. Το πυρηνικό μανιτάρι έφτασε σε ύψος τα 7.210 μέτρα και σε διάμετρο τα 5.190 μέτρα… Εφιαλτικό…Μπορείτε να δείτε το animation της έκρηξης κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


2 Σχόλια

  1. Ο/Η Nickolas λέει:

    Πιστεύω το πρώτο μέρος που θα σκεφτούμε όλοι μας είναι η Βουλή, κρίμα δεν είναι όμως να καταστρέψουμε ένα άδειο κτίριο; Έτσι κι αλλιώς σπάνια μαζεύονται όλοι μαζί εκεί μέσα. :p

  2. Ο/Η Δημητριος λέει:

    καλη προσομοιωση αυτη στο Συνταγμα… χαχαχαχαχα :Ρ

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.