HTC Desire HD, Σπάει τα κοντέρ σε ταχύτητα

HTC Desire HD, το ισχυρότερο και γρηγορότερο smartphone με λειτουργικό σύστημα Android σήμερα, τουλάχιστον σύμφωνα με τα αποτελέσματα του benchmark που τρέξαμε με το λογισμικό Quadrant Pro. Πρώτο και με διαφορά πάνω από Nexus One με Froyo 2.2 και Motorola Droid X. Ακολουθούν Samsung Galaxy S, Nexus One με 2.1, το απλό HTC Desire και τελος το XPERIA X10.

Τα αποτελέσματα που εμφανίζει το chart του λογισμικού Quadrant, προκύπτουν από τα τεστ που κάνουν οι χρήστες που το χρησιμοποιούν και ανεβάζουν στο ίντερνετ τα αποτελέσματα από την ταχύτητα του κινητού τους. Το HTC Desire HD φοράει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon QSD8255 1 GHz και η RAM είναι 768ΜΒ.
Τα σχόλια δικά σας.

, HTC Desire HD, Σπάει τα κοντέρ σε ταχύτητα
Kudos to Kostas.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Η μπαταρία στη φωτογραφία είναι σχεδόν άδεια. Έτσι είναι, οι γρήγοροι επεξεργαστές αδειάζουν γρήγορα και την μπαταρία :p

Kostas

tha mporouse na ixe mpi kai se safe me toso ligi mpataria alla dn nomizo me tetio score… to sigekrimeno eferne voltes giro giro sta pedia pou ixame mazefti xthes stin HTC

takis1994

χμμ ενδιαφέρον τεστ και αυτό σε αποκλειστικότητα..γιατί αν θυμάστε είχε ήδη βγει και άλλο τεστ επιδόσεων αλλά quadrant το σκετο και όχι με το pro που μετράει το 3δ το Ι/Ο ξεχωριστά ..συγχαρητήρια λοιπόν στον φίλο.. Και έρχομαι και εγώ τώρα να προσθέσω ότι το galaxy s μπορεί να βγάλει τα ίδια ακριβώς και ακόμα παραπάνω στο συγκεκριμένο τεστ με πολύ σκαλισμα όμως…δεν κάνω τον κακό απλά το ανάφέρω..επίσης θα ήταν ενδιαφέρον ένα τεστ 3δ μίας και η νέα γενιά επεξεργαστών snapdragon ΠΟΥ ΦΟΡΆ το ΉΔ έχει ταχύτερες επιδόσεις στα γραφικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά..εγώ πάντως χωρίς να είναι και απόλυτα εμφανές αυτό που θα πω βλέπω ότι το samsung έχει πιο γρήγορες επιδόσεις στο 3δ και κατ επέκτασην στα παιχνίδια..αυτό όμως θα φανεί και αργότερα όταν θα αρχίσουν να κυκλοφορούν ευρέως .συγγνώμη για το μεγάλο μου πόστ και για τυχον συντάκτικα λάθη αλλά γράφω από κινητό και είναι και λίγο κουραστικό.. Κώστα σου έδωσαν καθόλου το τηλέφωνο για κανένα hands on? πως σου φάνηκε?

Jim P

Πολύ ενθουσιώδη πράγματα που με κάνουν ακόμα πιο πολύ ανυπόμονο, μα τι βλέπω, όχι μόνο το έχετε στην κατοχή σας αλλά έχει και ελληνική rom? Πως είναι δυνατόν;

Constantinos

Για άλλη μια φορά η HTC δείχνει τι μπορεί να κάνει σε high-end συσκευές. Απλά εκπληκτικό.

Σταμάτης

To desire (απλό) 2.2 είναι πιο κάτω από το Galaxy S με 2.1? ή μήπως λέει για το Desire με 2.1?

iRiD@k!*

Το Desire HD μπορώ να πω ότι είναι το πρώτο smartphone με ταχύτητες… dumbphone!
Χρησιμοποιώντας το δεν καταλαβαίνεις ότι στο background τρέχουν εφαρμογές, ότι κατεβάζει δεδομένα, ότι κάνει… παπάδες!!!!
Ευχαριστώ και πάλι Κώστα για την ευκαιρία που μας έδωσες να περιεργαστούμε τα νέα μοντέλα!

Kostas

λοιπόν εγω ειμαι ο ένοχος για το τεστ έγραψα και πιο πανω (sorry για τα greeklish πριν) καναμε τεστ και με το στανταρ Quadrant στο desire του Κωστα με την τελευταία original ROM και εκανε σκορ 1100+ πιο πανω απο την μετριση που υπάρχει για συγκριτικό με την πρωτη ρομ του desire

το Galaxy εχει πετύχει και 2100+ αλλα με custom rom που συνεπάγεται και overclocking και αλλα καλα στοιχεία χόρια οτι χωρις sense ειναι ελαφρύτερο το galaxy S

alexandros

Φοβερο το Desire HD.

@Σταματης αναφερεται στο Desire με 2.1. Στο δικο μου Desire με custom ROM (OpenDesire) βγαζω πολυ πανω απο το Galaxy S ( με 2.1 ). Συγκεκριμενα βγαζω 1491. Αλλα απο οτι φαινεται το Desire HD με ριχνει για τα καλα.

Ειναι προφανες πως η καινουργια γενια CPU κανουν την διαφορα στην αποδοση. Το θεμα ειναι αν θα το κανουν και στην μπαταρια… 🙂

p.s. Με την ROM του Cyanogen εβγαζα ακομα περισσοτερο, 1600 κατι αν δεν κανω λαθος!

mafias

den thimame akribos to onoma alla to dokimazame ego kaina pedi gai na doume tin apodosei sxetika me tin rom pou eixame eprasei sto hd2 (tin rom tou hd)

Fadasma

υπάρχουν και εφαρμογές που κάνουν overcloak στην μπαταρία και φτάνουν τον επεξεργαστή στα 1.2 & 1.4 Ghz.
Πάντως στο desire καμία εφαρμογή δεν έχει χρησιμοποιήσει πάνω από 45% της CPU.
Το μετράω με το watchdog και έχω βάλει alert στο 40%.

Manos

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ταχύτατη συσκευή. Όμως θέλω να σημειώσω κάτι. Οι ταχύτητες αυτές είναι για εφαρμογές που προφανώς είναι εγκατεστημένες στην εσωτερική μνήμη της συσκευής.
Δεν θα είναι οι ίδιες αν οι εφαρμογές εγκατασταθούν στην κάρτα microSD. Αυτό είναι κάτι που νομίζω πως πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη σε περίπτωση που κάποιος θέλει να αγοράσει μια συσκευή που θα τρέχει πολλές βαριές εφαρμογές ταυτόχρονα. Γιατί το Galaxy έχει εσωτερική flash μνήμη 8 ή 16gb ενώ το Desire HD 1,5gb. Και δεν ξέρω αλλά υποψιάζομαι ότι θα τρέχει ποιο γρήγορα τις εφαρμογές που θα έχει στην ενσωματωμένη μνήμη του από ότι αν τις τρέχει το Desire στην microSD.
Αν το Desire HD συνεχίζει να τρέχει γρηγορότερα τις εφαρμογές από την microSD του από ότι το Galaxy στην ενσωματωμένη του αυτό θα ήταν κάτι που θα θέλαμε όλοι να το μάθουμε!

Βαγγέλης

Καλημέρα και από μένα! Πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα από το hd, αλλά το sgs με μόνο oclf και αρκετά παλιό λογισμικό (JG1, JF5, JF9) μου βγάζει στο benchmark 2240. Βέβαια χωρίς oclf πέφτει στα 850…

Θοδωρής

Ακριβως αυτο πηγα να γραψω Βαγγελη.

Με το ocfl, του οποιου η εγκατασταση γινεται πολυ ευκολα, το Galaxy πιανει τα 2300+ στο quadrant. Το θεμα ειναι οτι το quadrant δεν ειναι ενδεικτικο της συνολικης αποδοσης του κινητου.

Επισης το Galaxy καταγετε απο αγραματη μαμα στο θεμα software και αυτο συνεπαγει αλλα προβλημα. Ισως να ειναι η μοναδικη εταιρια που θα καταφερει να εχει ιδια αποδοση της 2.2 με το 2.1 για παραδειγμα.

Περιμενω να δω την τελικη froyo και την τιμη του desire HD οταν ερθει απο ολα τα μαγαζια στην ελλαδα. Το ενδεχομενο να το δωσω για να παω στο hd ειναι πολυ πιθανο..

Loukas C. Loumakos

Φοβερό το Desire HD !!!!
Ξέρουμε πότε θα το φέρουν οι εταιρείες Ελλάδα?? Περισσότερο για την Wind αναρωτιέμαι γιατί εχουμε και μία επιδοτηση!! 🙂

what

Το galaxy S μου βγαζει 2300 χωρις custom for,overclcocking κτλ που ακουγονται..
Το μονο που χρειαζεται ειναι το lagfix του Ryanza,το οποιο προσπαθει να καλυψει τα κενα του αθλιου filesystem που εχει βαλει η samsung.

Loukas C. L

15 Νοεμβρίου?? Ωραία!!:) 600 ευρώ είναι αρκετά καλή τιμή αν υποθέσουμε ότι το xperia x10 το έχει η Wind 562ευρώ..

Jim P

15/11 είναι καλή ημερομηνία, όχι πολύ μακρια, ασχέτως αν κυκλοφορεί ήδη σε μερικές ευρωπαικές χώρες, μήπως γνωρίζουμε αν στο λανσάρισμα θα φέρει την ελληνική ROM;

Jim P

Τέλεια, και πιστεύω μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τα 4 προβλήματα που προέκυψαν και τα ακολουθώ στο XDA forum, τα οποία είναι
-Κατασκευαστικές ατέλειες όπως: Sim Cover, Σκόνη κάτω από την οθόνη!!
-proximity sensor προβλήματα τύπου iPhone 4
-Προβλήματα στο Video Playback με τους τύπους αρχείων και frame skips
-μπαταρία…

Γιαννης

GALAXY S THE FASTER ANDROID SMARTPHONE EVER!!!

Χρήστος

θα ήταν το καλλίτερο απο όλα τα κινητά,άν είχε πρόγραμμα σημειώσεων στα Ελληνικά,και άν μπορούσε να διαβάζει κάρτα SD,γραμμένη με κινητό Windows

Βακρατσας Ιωαννης

Αργουτσικο ειναι με Galaxy S εργοστασιακη Rom 2,1 Εclair και Lagfix εχω 2133 ;-)))))))))))))))))

Βακρατσας Ιωαννης

και οχι μετα απο restart με ολη τη Ram ελευθερη

alex

εχει περασει καιρος…απο τοτε που βγήκε στην αγορα το desire hd….η τιμη του εχει πεσει μεχρι και στα 420 σε μερικα sites,πιστευω πως αξιζει….η οθονη του ειναι super lcd???και ποσα χρωματα εχει επιτελους????16m… η 262k…..???ειναι οντως το μοναδικο κινητο το οποιο κοντραρει πολυ καλα το iphone 4????

alex

tnx a lot….8a to tsimphsw ki egw!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.