HTC, Σε δύο εβδομάδες θα παρουσιάσει νέα Windows Phone 8 και Android smartphones

Κανείς δεν θα μείνει ασυγκίνητος αυτόν το χειμώνα. Android, iPhone και Windows Phone 8 θα ρίξουν πολύ ξύλο μεταξύ τους αλλά και θα μοιράσουν πόνο στις τσέπες μας μιας και θα θέλουμε να τα αποκτήσουμε όλα! Σήμερα περιμένουμε την ανακοίνωση των Nokia Lumia 920 και Lumia 820, την ερχόμενη Τετάρτη την παρουσίαση του iPhone 5 και μια εβδομάδα μετά 19 Σεπτεμβρίου η HTC στη Νέα Υόρκη θα παρουσιάσει νέα Windows Phone 8 και Android smartphones.

Αρχίζω να μαζεύω τα σάλια μου από τώρα…!

, HTC, Σε δύο εβδομάδες θα παρουσιάσει νέα Windows Phone 8 και Android smartphones

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyros

Προσωπικα απο την αρχη δεν μου αρεσαν τα wp και πιστευω οτι δεν θα κανει καλες πωλησεις. Λογικα θα τα αγορασουν καποιοι λογω διαφημησης και καποια στιγμη θα πεσει. Μπορει και ναι μπορει και οχι.

md03582

@spyros ειμαι απο αυτους που εχουν και wp συσκευη και μου αρεσουν και τα υποστηριζω. Απο κει και περα, καταλαβαίνω οτι μπορει να μην σου αρεσαν τα 7 και 7.5, ωστοσο τα 8αρια οπως φαινεται θα ειναι αρκετα διαφορετικα.. θα δουμε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.