Huawei: Ετοιμάζει επίθεση στα Galaxy Note;

Την ώρα που η Samsung περνά δύσκολες στιγμές με τις πωλήσεις κυρίως των high-end smartpones της, η Huawei ή αλλιώς η “νέα Samsung” όπως την έχουν χαρακτηρίσει, ετοιμάζει επίθεση στον κορεάτικο γίγαντα. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Κορέα θέλουν την Huawei να ετοιμάζει super-size smartphone το οποίο θα συνοδεύεται από stylus.

Οι πηγές αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με κατασκευαστές digital stylus προκειμένου να κυκλοφορήσει τη δική της σειρά η οποία θα έρθει να ανταγωνιστεί τα Galaxy Note της Samsung.

H Huawei πλησίασε αρχικά την Wacom, την εταιρεία που κατασκεύασε το S Pen από κοινού με την Samsung, ωστόσο δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Λογικά υπάρχει κάποια συμφωνία αποκλειστικότητας με την Samsung όσον αφορά στην τεχνολογία πίσω από το S Pen. Οι πληροφορίες λένε ότι η Huawei κατάφερε να βρει άλλο συνεργάτη, που μπορεί να δημιουργήσει γραφίδα “αντάξια των προϊόντων της Wacom” και να τα ανταγωνιστεί σε τιμή και απόδοση.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό με ποιον θα συνεργαστεί η Huawei για την παραγωγή των stylus, τι χαρακτηριστικά θα έχουν τα νέα phablet κλπ, αλλά είχε ακουστεί ότι σκεφτόταν να βάλει stylus στα Ascend Mate. Οπότε το πιο πιθανό είναι να δούμε high-end Huawei smartphones με stylus.

Αν οι πληροφορίες είναι σωστές, θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε αν μπορεί η Huawei να μπει απέναντι στην σειρά Note και να συναγωνιστεί την Samsung. Τι λέτε;

Huawei: Ετοιμάζει επίθεση στα Galaxy Note;, Huawei: Ετοιμάζει επίθεση στα Galaxy Note;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φώτης

Αν κρίνουμε την ποιότητα που εχουν Τωρα τελευταία τα huawei κ ειδικα το mate 7 ΑΝΕΤΑ!!!!!

Νικόλας

Είναι που είναι στα μαύρα της τα χάλια πλέον η samsung, αν της επιτεθεί η huawai τότε απλά θα μειωθούν τα έσοδά της κι άλλο κι έτσι θα κάνει μόνο κατασκευές ψυγείων και τηλεοράσεων.

wrangler10

Αμην και ποτε

fotis lgg3

ΚΡΙΜΑ,ΕΝΑ ΥΠΕΡΤΗΛΕΦΩΝΟ ΥΠΗΡΧΕ,ΤΟ ΕΙΧΕ Η ΣΑΜΣΟΥΓΚ (ΝΟΤΕ)ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ.ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΝΗΜΗΣ,ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ Κ ΟΧΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ soecs ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΝΟΤΕ 3 Κ 4 ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΩΡΑ Η huawei ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Κ ΜΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΙΤΑ.

NLS

Λέω ότι πρέπει να γίνει. Ο geek κόσμος περιμένει ένα σοβαρό phablet που να κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ όχι μόνο ότι είναι της μόδας φέτος.

Από εκεί και πέρα, πρέπει και η Huawei να ξεπεράσει κάποια κολλήματα της.
Επίσης η Wakom είναι η Wakom, δεν είναι τυχαία. Είναι στην αγορά 32 χρόνια. Δεν βρίσκεται εύκολα ανταγωνιστής με αντίστοιχη ποιότητα και τεχνογνωσία.

Ένα θέμα είναι πόσο γρήγορα θα κινηθεί η Huawei.
Επίσης ένα άλλο θέμα (υπέρ μας) είναι πόσο θα καταλάβει η Samsung την πατάτα της και θα έχει δύναμη και balls να επιστρέψει (και) στον παλιό της κόσμο, με ένα Note 6 που να είναι αντάξιο του ονόματος.

Πάντως μέχρι τα Χριστούγεννα θα ήταν κινησάρα να βγάλει ένα Note 4 Evo (ή κάπως) και να είναι ένα Note 4 με 7420 ή ακόμα και 810. Θα το έπαιρνα τη μέρα που βγαίνει.

NLS

Wacom.
(αφού δεν έχουμε edit)

Theo Thunder

Η Huawei τον τελευταίο καιρό γενικα εντυπωσιάζει. Σε όλα τα επίπεδα απο mid εως high end με κορυφαία smartphones οπως P8 και S Mate. Πιστεύω και με το παραπάνω πως θα ξεπεράσει μεγαλύτερα ονόματα όπως samsung και sony που είναι στα τελευταία τους. Αν αυτή η κίνηση δεν βγει φήμη πιστεύω πως θα είναι ενα χτύπημα κατω απο την μέση για την Samsung.
Congratulations Huawei! (Και ναι είμαι κάτοχος P8 lite, ωστόσο δεν είμαι fanboy)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.