iPhone 4S Cosmote τιμές και προγράμματα συμβολαίου

Η COSMOTE φέρνει το iPhone 4S στις 11 Νοεμβρίου σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTEshops σε όλη την Ελλάδα. Οι λιανικές τιμές για σκέτη τη συσκευή είναι 669 ευρώ για το μοντέλο των 16GB, στα 789 ευρώ για τα 32GB και στα 889 ευρώ για το μεγάλο με τα 64GB.

, iPhone 4S Cosmote τιμές και προγράμματα συμβολαίου

, iPhone 4S Cosmote τιμές και προγράμματα συμβολαίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
A.A.

Άλλα ‘ντάλλα της Παρασκευής το γάλα. Καμία λογική στην τιμολόγιση. Ειδικά οι τιμές για μετάβαση απο 12μηνες σε 24 -στα φθηνότερα πακέτα- είναι για να τους πετάξεις ντομάτες και στα ακριβότερα ειναι παράλογες. Που θα πάει, δε θα βάλει μυαλό ο Έλληνας καταναλωτής; Δε θα δεί τι παίζει έξω; Τότε να δείτε πείνα και παρακάλια που θα ρίξουνε.

Ιωάννης

είναι δυνατόν κάποιο τούβλο να δώσει ένα χιλιάρικο για ένα άλλο τούβλο σήμερα?

σάκης

Σε αυτό δε φταίει η apple άλλα οι εταιρίες κινητής!

Βλέπω τώρα στο site vodafone Αγγλίας, με 18μηνο συμβόλαιο και 51 λίρες το μήνα το δίνουν δωρεάν! https://www.vodafone.co.uk/brands/iphone/pay-monthly-iphone/index.htm

Πραγματικά απαράδεκτες οι εταιρίες κινητής… πόσο μάλλον σε μια περίοδο που η αγοραστική δύναμη του κόσμου έχει πέσει κατακόρυφα. Ξέρουμε ότι ακόμα και οι ίδιες οι εταιρίες έχουν μειωμένα κατά πολύ τα έσοδα τους λόγω της οικονομικής κρίσης, παρόλα αυτά συνεχίζουν τις ακατανόητες υψηλές τιμές τους!

Iakovos

@σάκης

Στην Αγγλια ολες οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας σεβονται τον πελατη…αααχ Αγγλια παραδεισος σε ολα!

mihalis13

Φθηνότερη η cosmote απο voda από ότι βλέπω…Αναρωτιέμαι με φορητότητα πόσο πιο φθηνά μπορείς να το πάρεις….Και μετά το πουλάς σφραγισμένο στα 600 ευρώ άνετα!!!

γιωργος

Παιδια εγω που θελω να παω απο βονταφον σε κοσμοτε με τον ιδιο αριθμο και θελω το 16 γιγα 4s στο προγραμμα 25 απεριοριστα ισχυουν οι τιμες που εχουν ανακοινωθει? δηλαδη στα 559 ευρω?

Max91

το 64GB 889 ΜΟΝΟ… και δεν πάω να πάρω έναν PC να τον χαρώ…
(Μου αρέσουν πολύ τα iPhone αλλά όχι μ’αυτες τις τιμές… υπάρχουν και άλλα κινητά με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά με μεγάλη διαφορά τιμής, κατά την γνώμη μου δεν πληρώνουμε μόνο το καλό κινητό που βγάζει η apple αλλά μάλλον και το δαγκωμένο μήλο..

ΘΟΔΩΡΗΣ

Τιιι?? Καλύτερα να πάρω ενα pc παρά να δώσω τόσα για ενα κινητό που η κατασκευη του στοιχίζει 198$

Stavros

Οι τιμές στις άλλες χώρες είναι λογικές εδώ πέρα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ εγώ λέω καλήτερα να μην το αγοράσει κανένας μήπως και βάλουν μυαλό τα ζώα και ρίξουν τις τιμές μόνο ένας καθηστερημένος θα δώσει τόσα λεφτά να το πάρει.

Μανος

απλά απαράδεκτες τιμές!

radiohead

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Πρέπει να μποΰκοτάρουμε τις ελληνικές εταιριες κινητής και το νταβατζηλίκι τους. Να μην το πάρει κανείς. Δέν ειναι δυνατόν στην αμερική, την αγγλία κλπ, να το δίνουν δωρεάν στα συμβόλαια των 50 ευρώ/μήνα και εδώ απλα να κόβουν ενα 50ρικό… και να τρέχουν τα fanboys τα σκάσουν, και με άγχος κιόλας μηπως εξαντληθεί (λολ….). Πρέπει κάποτε στην Ελλάδα να αποκτήσουμε επιτέλους καταναλωτική συνείδηση και να μάθουμε να απαιτούμε αντι να αγοράζουμε σαν γίδια οτιδήποτε μας πλασάρουν.

γιωργος

πηγα σημερα στον γερμανο,φορητοτητα δεν παιζει ,οι τιμες οπως μου ειπαν ειναι για νεα συνδεση.

Στελιος

Μια ερωτιση να κανω???? ειναι προπαραγγελια η κανονικο?

Στελιος

παντος δεν νομιζω να το αγορασουν πολυ δεν εχει γινει τοσο μεγαλη ουρα οσο για το iPhone 3G

Alex_Michigan

Πολύ λυπάμαι για το Ελληνικό χαράτσι. Συν το ότι το Siri δεν μπορει καν να διαφημιστεί ως feature στην Ελλάδα τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο μέχρι να γίνει το απαραίτητο update. Πραγματικά απίστευτες τιμές. Δηλαδή για να το πάρεις όσο το πήρα στη Sprint με ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια ($200) πρέπει να κλειδωθεις σε προγραμμα των 75 ευρώ το μήνα το οποίο δεν περιλαμβάνει τίποτε πραγματικά απεριόριστο. Με $80/60 αντίστοιχα ευρώ που δίνω, η Sprint μου δινει απεριόριστη ομιλία σε ολα τα κινητά σε όλες τις πολιτείες και όλους τους phone carriers, και απεριόριστο data.

Πολύ με εκνευρίζει η έλλειψη πραγματικού ανταγωνισμού μεταξύ ελληνικών εταιριών κινητής. Οι Έλληνες καταναλωτές πρέπει να μη δώσουν φράγκο για τέτοια συμβόλαια των…οπισθίων. Τώρα καταλαβαινω γιατί τόσοι προσπαθούν να εισαγουν και να ξεκλειδωσουν αμερικάνικα και αγγλικά τηλέφωνα για χρήση εκτός συμβολαίου.

gst

Πέραν όλων όσων αναφέρετε, τα οποία είναι κατ΄ εμέ ολόσωστα,εγώ προσωπικά και να τα είχα τα χρήματα, και να τα είχα μαζεμμένα από τη δουλειά μου και όχι κλεμμένα, πάλι το να κυκλοφορώ με κινητό που μου το κοστολόγησαν εννιά κατοστάρικα σχεδόν την ώρα που ο γείτονάς μου ζορίζεται να τα φέρει βόλτα με την οικογένειά του δεν μου κολλάει σαν εικόνα. Κάπως σαν να προκαλώ…

Stratos

Ο έξυπνος ο Έλληνας το 64αρι το πουλάει 889€ και άμα το παραγγείλεις από το Ίντερνετ στο site της Apple κάνει 635

stefanos6750

καλησπέρα . σκοπεύω να το αγοράσω αλλα δεν ξέρω τι χωριτικότητα να διαλέξω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.