Οι τιμές iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog σήμερα κλείδωσαν οι επίσημες τιμές λιανικής iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα, και είναι 739 ευρω για το iPhone 5S 16GB και 629 ευρώ για το iPhone 5C. Σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους δεν υπάρχει κάτι νεότερο με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες να μιλάνε για μέσα στον Οκτώβριο κάτι που φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο παρακάτω πίνακας με τις τιμές που έφτασε στα χέρια μας σήμερα.

Update: iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα στις 25 Οκτωβρίου [Επίσημο]

Αναλυτικά οι τιμές iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα

• iPhone 5S 16GB τιμή 739 ευρώ
• iPhone 5S 32GB τιμή 859 ευρώ
• iPhone 5S 64GB τιμή 979 ευρω

• iPhone 5C 16GB τιμή 629 ευρώ
• iPhone 5C 32GB τιμή 739 ευρώ

Τιμή iPhone 5S και iPhone 5C Ελλάδα, Οι τιμές iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

100 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Κελεπουρι το 64 gb 5s σε σχεση με το 16! 250 ευρω πανω μονο.

Αποστόλης Ρόδος

Κλασσικά πράγματα… τσιμπημένες σε σχεση με το εξωτερικό όπως αναμενόταν… 😉
Χθες που έψαχνα σε Γερμανικά site .. έβρισκες το 16άρι 5s με 649 ευρώ και μέση τιμή τα 699… και το 16άρι 5c me 100 ευρώ πιο κάτω από το 5s (549-599)

Λεωνίδας

629 Eυρώ το 5c???! Yποκλίνομαι στην apple που πείθει και πουλάει τα κινητά της σ’αυτές τις τιμές! Τι να πω…

George Zeus

Τζάμπα πράμα! (Γελάει ο κόσμος…)

Delapo

Παρακαλώ, τυλίξτε μου 2… χαχαχαχαχ!

Nickolas

Είναι όντως πανάκριβο, όχι βέβαια οτι και οι υπόλοιποι κατασκευαστές πάνε πίσω, απλά το καλό με τους άλλους είναι οτι πέφτουν σχετικά γρήγορα οι τιμές.
Πάντως εγώ θα ήθελα να ξέρω την τιμή αγοράς που είναι σβησμένη στην παραπάνω εικόνα, όχι τιποτ’ άλλο να δούμε πόσο μεγάλο καπέλο βάζουνε.

MEDS

Απορίας άξιο η τιμολόγηση του iPhone 5C. 630 ευρώ για 13 μηνών μοντέλο…
Για το iPhone 5S ήταν αναμενόμενη η τιμή.

nickoskr

Εντάξει ρε παιδιά έτσι είναι τιμολογημένα στην Ελλάδα. ! Τι να κανουμε τώρα. γενικά μας κλέβουν όλες οι εταιρίες και ειδικότερα οι πάροχοι. Με διετες συμβόλαιο στην Αμερική στο δίνει π.χ 199 $ και στην Ελλάδα που είδα 500 ευρώ min. Εντάξει πιο κοροϊδία δεν γίνεται. Και τα πάγια για να στο δώσει τοσο ειναι κοντά 50-60 τον μηνα. Δεν αξιζει τίποτα πλεον σε αυτήν τη χώρα.

JohnGR

100€ για 16GB παραπάνω. Πόσο ωραία νιώθω που έβαλα κάρτα μνήμης class 10 32GB με ένα εικοσάρικο…

kostasb16b

Δεν είχα ποτέ iPhone αλλα είναι status symbol οπότε καλά κάνει και τα δινει τόσο μακάρι να μπορούσαμε πολύ να είχαμε αυτη την πολιτική..

φανταστητε ένα iPhone με 199€ πόσο ξεπεσμένο θα φαινόταν.. Και τελικά καλά που δεν εβγαλε ένα 5c με 250 γιατι θα έχανε αυτο το ονομα και εξηγούμε

μπορείς να πάρεις ένα swatch ρολοι με 100€ και έστω ότι το καλύτερο της έχει 2500€ και παίρνεις το καλύτερο και έστω το φθηνότερο ρολεξ έχει 2500 και παίρνεις εκείνο όποιος σε δει θα λέει για το ρολεξ ότι έχει πολύ παραπάνω απο ότι έχει και αντίθετα για το swatc

4is2laou

Η “φτηνοδουλειά” της Apple, πρέπει-με πολυ πρόχειρο υπολογισμό-να είναι ακριβότερη από πάνω από το 90% των προϊόντων του ανταγωνισμού της! Πέραν από το γεγονός ότι 6 μήνες πριν η Apple παρουσίασε το “καλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει…μέχρι στιγμής”(branding του στυλ κοίτα το δέντρο και άσε το δάσος). Το οποίο 6 μήνες μετά σύμφωνα με την ίδια την Apple αντικαθίσταται από την…”φτηνοδουλειά”!
Κάποιος, κάποτε είπε και όπως το βλέπω, άθελά του, θα γραφτεί στην ιστορία: Λεφτά; Υπάρχουν! Καταναλωτική μνήμη δεν υπάρχει…καθόλου!

George

Πω πω χαλια….καλα αφου πατε πολλοι απο εσας και τα σκατε γιαυτο και βαζουν τετειες τιμες καθε φορα..ντροπη για ενα κινητο 700 και 1000 ευρω σχεδον.κριση ναι οκ οτι πειτε.

Αλέξης

Απίστευτο ! Ειχα προβλέψει ακριβώς αυτές τις τιμές για τα 16gb των 5s/5c !!! Το ειχα πει εγω και στους φίλους μου !

gian

εξακολουθεί να κάνει δώρα η apple στον μοναδικό της αντίπαλο την MICROSOFT!! (δεν θα ξαναναλύσουμε το γιατί, έχει πέσει κούραση)

Αποστόλης Ρόδος

Πάντως όποιος είναι να αγοράσει το iPhone 5c… καλύτερα να ψαχτεί να πάρει το (μεταλικό) 5 που στα σκρουτζομάγαζα ξεκινάει από 510 euro το 16άρι 😉

johny

ποιο φτινες τιμες απο το σκρουτζομαγαζο?αν και δεν παυουν οι τιμες να ειναι απαγορευτικες κ απογοητευτικες.

Darth

για της διαφορές με το εξωτερικό ευθύνονται κυρίως φόροι μας και μετά όλα τα άλλα…. έχουμε και κάτι πρόσθετους φόρους και δεν συμμαζευεται…..

κοινός μας κλέβει και και μας ξεφτίλιζε το κράτος μετά εταιρείες και μετά μεταπωλητές

ΠΕΤΡΟΣ

IPHONE ΧΩΡΙΣ ΤΟ MONEY ,ΝΑΡΓΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΜΑΝΙ

tony

Πολυ θα ηθελα να δω τις στηλες αγορας των κινητων… γιατι βαλατε μωσαικο;

thanoskkkkk

Ελλαδαρα μου!!!
UK με 21£ το μηνα εχεις δωρεαν iphone 5 με απεριοριστο χρονο ομιλιας και mobile internet. Σε μια χωρα που ο βασικος μισθος ειναι πανω απο 1200£.
Που θα παει αυτη η κατασταση στην Ελλαδα.

Manos

Είναι ευτύχημα που παρέμεινε το 5s στις τιμές του 5. Όσο για το 5c, εννοείται ότι δεν αξίζει αυτά τα χρήματα σε σχέση με το μεταλλικό 5άρι.

Kostas. N

αντικειμενικά, πείτε μου ένα λόγο που καποιος θα επιλέξει το 5c έναντι του 5s? 110 ευρώ διαφορά…Αν καποιος αποφασίσει να δώσει 600 + ευρώ για συσκευή, θα κολλήσει στα 100 επιπλέον?καμμία μα καμμία λογική για το 5c.

μη μου πείτε για τα διαθέσιμα χρώματα, οι θήκες να είναι καλά…

Νικος

Στα ίδια λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερα μοντέλα στην αγορά. Προσωπικά δεν θα έδινα τόσα πολλά λεφτά για μια συσκευή 12 μηνών

Panagiotis G

με την τιμή που έχει το 5s 64GB αγοράζω ένα Lumia 920 και ένα Dell Venue 8 Pro και μου περισσεύουν κιόλας και έχω και ένα τρομερό 4G Κινητό και ένα υπέροχο tablet 🙂

arg

5C lol. ουδέν σχόλιο !!!

Billys

Ειχα πληροφορηθει 769-779 για το 5s , επεσα εξω . Οποτε μια χαρα εφοσον κοστιζει το ιδιο με τον πρωκατοχο του και μονο θετικο ειναι το γεγονος οτι η τιμη δεν πηγε παραπανω. Ελπιζουμε να αρχισει να πεφτει εν καιρω . Τωρα , για το 5c επεσα εξω 10 ευρω . Δελεαζει παντως το γεγονος οτι με 110 ευρω παραπανω παιρνεις το 5s .

Βεβαια υπαρχουν και καποιοι που δεν κοιτανε καν τα 16αρια μοντελα (μεσα σ’ αυτους κι εγω) και οι τιμες ξεκινανε απο 859 για το S και 739 για το C . Οποτε η λυση ειναι μεταχειρισμενο 5 στη μιση τιμη , για τετοιες περιπτωσεις .

Γιώργος Μ83

Τι ωραία! τώρα πιά θα αποκτήσω και εγώ το δικό μου οικονομικό Iphone! που με τυμπανοκρουσίες προανήγγειλες στην απίστευτη τιμή των 629 Ευρώ! σε ευχαριστώ Apple! Σε ευχαριστώ που με γδέρνεις….έστω και στην φαντασία μου….

Seba

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟ IPHONE >? Καλα με 600 παιρνεις 2000000000000000000000000
καλυτερο απο το iphone 5c

Konstantinos

Το τίμιο για μένα θα ήταν να φύγει το blurring από την τιμή αγοράς…

για να λέμα τα σύκα σύκα

nickoskr

Αν δούμε τις τιμές που τα αγοράζουνε θα πάθουμε κοκοΜπλόκο.! Γι αυτό είναι καλυμένες.! Μπράβο Eλλάδα… screw us κι άλλο, Μπορείς.!

Κώστας R.

Σφαλιάρα για όσους περίμεναν να αγοράσουν το “φθηνό” iphone! Περαστικά τους! Με τα μισά χρήματα αγοράζεις Android κορυφαίων επιδόσεων!

tasos

Και δε παίρνω καλύτερα ένα Nokia Lumia 1020 που κάνει 645€

Παναγιωτης

Δηλαδη ποσο θα κανει τωρα το 5?
Ξερουμε τιμες για Κυπρο?

GeeZe GORGEOUS

Καλό Πάσχα.

bobo1704

Το ανέκδοτο της ημέρας!! 🙂

tolkιen

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. Εγω περιμενω απο γερμανια το iphone 5s 16 gb στα 598 ευρω. Με τετοιες τιμες απο Ελλαδα υπαρχουν ατομα που αγοραζουν?

giannis

χαχαχαχα… Υποκλινομαι στη μεγαλη εταιρεια APPLE.!
Δικαια πρωτη των πρωτων παντου..

Με τετοιες τιμες και πουλαει.??!! Αν ναι,αξιζει να βρισκεται εκει ψηλα..!

Μεταξυ μας το 5s φερνει μια καινουργια γενια τεχνολογιας (TOUCH ID) οποτε τρωγονται τα 700.
Τα 5c κοροιδεια σκετη. Αξιζει μονο στα συμβολαια της αμερικης(100 δολαρια ) για τα κοριτσακια!

tiamat

απαραδεκτες τιμες για να παρεις ενα iphone που ως γνωστο ειναι ο ουραγος της τεχνολογιας και παντα υπολειπεται στο θεμα αυτο. η αρχιτεκτονικη του επεξεργαστη ειναι αχρηστη οταν διαθετει μολις 1giga ram και τοσο περιορισμενων δυνατοτητων λειτουργικο.

με τα μισα λεφτα βρισκεις και παιρνεις πολυ καλυτερα τηλεφωνα απο το made in china (στα εργοστασια της foxconn στη κινα συνεχιζει να παραγεται) ,iphone.

νικος

το 5c ειναι το οικονομικο μοντελο????????για ποιον????????για τον βαρδινογιαννη????????
απατεωνες!!!!

XRYSAYGITHS

Kαλά ok! Oλοι κράζετε και μετά όλοι πάτε και το αγοράζετε! Α ρε Ελληνάρες!! Καθε μέρα μακαρόνια, 5 φουλαρισμένες πιστωτικες αλλά όλοι με Galaxy s4, με htc one και με iphone!! Οποιος τα εχει ,όπως εγω, καλά κάνει και τα αγοράζει και τα χαίρεται!! Δεν τα κλέβουμε, τα δουλεύουμε!! Οπότε μη μας τα κάνετε τσουρέκια.

Φιλικά πάντα!! 🙂

Γιωργος

ρε σεις μας κοροιδευετε; 630 ευρο το οικονομικο;;; μας δουλεύετε; ουστ ρε! για κανενα λογο δε θα επερνα apple!!

Billys

Παρτε λιγο τιμη Βουλγαριας για το 16αρι … https://brosbg.com/Apple-iPhone-5S-16GB-gsm-1521/search

Η αναλογια του Λεβ με το Ευρω ειναι σχεδον 2 προς 1 (1.954 λεβα = 1 ευρω για την ακριβεια)
Οποτε μην γκρινιαζετε .

GeorgePieria

ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ,ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!Η ΑPPLE ΠΟΥ ΖΕΙ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ GS4 ,ΕΧΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 16GB ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ ΘΗΚΕΣ ΤΗΣ SAMSUNG KAI ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΟΘΟΝΗΣ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 500 ΕΥΡΩ! Κ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ GALAXY S4 ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ 2-3 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΤΟ IPHONE 5 TΟΥΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ APPLE.

Panagiotis

Αυτά τα άρθρα ειναι κλασική περίπτωση ¨Βγαζω τα αποθυμενα μου ¨. Ήδη πάνω απο 40 σχόλια για βρισίδι και χολή…Οι γνωστοί άγνωστοι ξαναχτυπούν…χαχα έχει πλάκα…
Αφού ούτως ή άλλως όλοι σας βρίζετε το iOS, τις συσκευές με τους λίγους πυρήνες και τα ¨ελαχιστα¨ Megapixels, τις λίγες ίντσες, κλπ κλπ, γιατί κοπτεστε τόσο? Μήπως αν ήταν 100 ευρω φθηνότερο θα το αγοράζατε? χμμμ…Ας το αγοράσει οποίος γουστάρει και μπορεί…

Πάντως τελικά το iPhone ειναι καταδικασμένο να πουλάει….τέλος…

nickoskr

Μπράβο, μπράβο… Το συμπέρασμα από τα σχόλια που βλέπω είναι ότι όλος ο κόσμος που το αγοράζει είναι διανοητικά καθυστερημένος.! Ρε πάμε καλά.? Τόσα εκατομμύρια κόσμος είναι χαζός δηλαδή.? Και όποιος παίρνει ειδικά android ακόμη και Lumia, το IQ του εκτοξεύεται στο 150.! Ά ρε Ελλαδίτσα μου.. από κάτι τέτοια μυαλά κατάντισες εκεί που είσαι τώρα.! Ρε παίδες είμαστε σοβαροί? Ο καθένας αγοράζει αυτό που του αρέσει και αυτό που τον βοηθάει να κάνει τη δουλειά του πιο εύκολα.! Σε κάποια πράγματα είναι καλύτερο το Galaxy σε κάποια το One σε κάποια τα WP και σε κάποια άλλα τo iphone.! O κάθε καταναλωτής βλέπει το σύνολο αγαθών που του προσφέρεται και ανάλογα με τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ του ανάγκες αποφασίζει τί θα αγοράσει.! Αυτό είναι κλάδος του management και λέγεται συμπεριφορά του καταναλωτή… Και όλα αυτά τα ακυρώνουν οι κύριοι από πάνω με ένα ”’Ουυυυ το δικό μου είναι τετραπύρινο και είναι και τούμπανο και έχει και μεγάλη οθόνη”’ Και εγώ galaxy s3 έχω αλλά δεν κάνω σαν πήθικος στη ζούγκλα να μετράω πόσο πιο μεγάλο τον έχω..! Έλεος πια.! Κάθε άρθρο και 50 σχόλια να μας πει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.!

MEDS

Εσείς που λέτε ότι το iPhone πουλάει σήμερα σαν τρελό, μη βάζετε και το χέρι στη φωτιά. Το iPhone 5C κάτι μου λέει ότι είναι όλα τα απούλητα iPhone 5 που ξέμειναν στο εργοστάσιο (τα χωρίς παραγγελία δηλαδή).

Dimitris F.

iphone 5C. To iphone των “φτωχών” ! χαχαχαχαχαχαχα!

Αποστόλης Ρόδος

@ nickoskr +1
Οι εταιρείες προσφέρουν αγαθά και εμείς επιλέγουμε ανάλογα με το γούστο, τις ανάγκες και την τσέπη μας. Τα ζυγίζουμε όλα αυτά και αποφασίζουμε. Τόσο απλά.

Και εγώ galaxy s3 έχω και πάω για HTC one (60%) ή Xperia Z1 (40%) … αλλά εντάξει δεν κάνω και έτσι … αφού την ξέρετε την Apple (και την τιμολόγηση στην Ελλαδίτσα μας) … χρόνια τώρα το ίδιο έργο βλέπουμε.

nickoskr

Ε ναι εννοείτε.! Πιάσανε όλα τα απούλητα 5άρια τα ξεμοντάρανε από το αλουμινένιο πλαίσιο και τα ξαναμοντάρανε πάνω στο πλαστικό! Ένας ολόκληρος όμιλος είναι ένα μάτσο καθυστερημένοι που βγάζουν κάθε μέρα εκατομμύρια! Τί ακούμε θεέ μου…
Η ίδια η εταιρία σου λέει ότι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, απλά θα τα βάζει πλέον στο πλαστικό σασί.! Πως παράγει ακόμα 4s έτσι αντί να παράγει 5άρι θα παράγει 5c.!

nickoskr

Μπράβο ρε πατρίδα Αποστόλη (από Ιαλυσό εγώ)..! Ευτυχώς καταλαβαίνει και κάποιος.!

Konstantina

Ο καθένας αγοράζει ό,τι του αρέσει και με βάση τον οβολό του. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. Όσο και να ξενερώσουν κάποιοι – ενδεχομένως επειδή δεν τους περισσεύουν τα λεφτά για να αποκτήσουν iPhone – οι τιμές πώλησης του εν λόγω κινητού είναι αυτές. Μην συγκρίνετε άλλες χώρες με άλλες τιμές και τα συμβόλαια των εταιρειών παροχής κινητής τηλεφωνίας και Internet διότι έχουν άλλα μέτρα κι άλλα σταθμά. Δεν έχουμε τους ίδιους φόρους και δεν έχει νόημα να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Σημασία έχει να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε με τα μέσα που διαθέτουμε. Δεν υπάρχει λόγος για χολές κι ιστορίες, αγαπάμε τεχνολογία και χαμογελάμε.
Φιλικά πάντα. Κ.

Αλέξανδρος

καλα νταξει,η τιμη του 5s αναμενομενη και καλα που εμεινε εκει…για το 5c ,σκετη κοροιδια…αλλα ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 120 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ 16 GIGA!!!! go home apple, you’ re drunk…..!!

MEDS

@nickoskr
Δεν είπα “Πιάσανε όλα τα απούλητα 5άρια τα ξεμοντάρανε από το αλουμινένιο πλαίσιο και τα ξαναμοντάρανε πάνω στο πλαστικό!” όπως θα έκανε ένας καθυστερημένος.
Άλλο είναι το ερώτημά μου, αν πουλούσε ακόμα το 5άρι, θα το έδινε 629 ευρώ το 16άρι, ή του φόρεσε πλαστική πλατούλα, συγνώμη, τελειοποιημένο πλαστικό ήθελα να πω, και το πουλάει σαν καινούριο σε κάτι …στερημένους;

nickoskr

@MEDS Πρώτα λες πως είναι όλα τα 5άρια που ξεμείνανε.! Που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι είναι τα ίδια κινητά τα οποία τα κάνανε 5c.!? Έτσι γράφεις στο σχόλιο σου. Και δικαιολογείς μέσα σε παρένθεση και λες αυτά που δεν τα παραγγείλανε! Εκτός και αν δεν ξέρεις Ελληνικά.!και τώρα λες ότι του φόρεσε πλαστική πλατούλα..! Που σημαίνει ότι για να το κάνει αυτό ξεμοντάρει την αλουμινένια ”πλατούλα” και έβαλε πλαστική… Πού κάνω λάθος? Συμφωνώ ότι είναι κοροιδία να αγοράσεις το C ενώ είναι ίδιο με το 5άρι και χειρότερο και 600 ευρώ είναι πααάαρα πολλά, αλλά δεν σε πιέζει κανείς να το κάνεις.! μην αγωνίζεσαι για μια εταιρεία η οποία δεν ξέρει καν ότι υπάρχουμε και τί γνώμη έχουμε γι αυτήν.! Κι εγώ ποτέ δεν είχα μήλο προιόν αλλά δεν λέω και μπράβο στη samsung που της έδωσα 600 ευρώ για S3 και το κινητό λαγκάρει περισσότερο από το nokia Ν79 που είχα και η πλάτη του έχει ξεφλουδίσει ολόκληρη… Όλες οι εταιρείες έχουν σκοπό μόοονο το κέρδος (αυτός είναι και ο λόγος που ιδρύονται και υπάρχουν στο πέρασμα του χρόνου)

Nikoa

Ποτέ η apple δεν είπε οτι θα έβγαζε φτηνό κινητό.Το 5c για μένα δεν εχει λόγο ύπαρξης.Ο φίλος πιο πάνω που γράφει για status image στα apple προϊόντα εχει απόλυτο δίκιο ,αυτο πουλάει η apple .Τα σχόλια του τύπου “έχουμε κρίση ” και “πανε και δίνουνε 800€” ειναι εντελώς ανώριμα ο καθένας όπου θέλει τα χώνει δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες .

MEDS

@nickoskr
Η υπόθεση που έκανα ήταν ότι τα απούλητα εξαρτήματα του 5 πήγαν όλα στο 5C. Δεν είναι LEGO να βγάλεις το αλουμίνιο και να βάλεις πλαστικό, είναι κατανοητό τι εννοώ.

Επίσης, για να το δούμε λιγότερο επιφανειακά, γιατί να κάτσει η Apple να λανσάρει ένα “φτηνότερο” κινητό, από τη στιγμή που στη πραγματικότητα δεν είναι και πολύ φτηνότερο από το 5S. Δηλαδή, πως περιμένει να καλύψει ένα αγοραστικό κοινό που δεν έχει (φθηνότερων κινητών) λανσάροντας ξανα ένα ακριβό κινητό; Όλο αυτό είναι μαρκετίστικο κολπάκι ή απατεωνιά καλύτερα, για να μπορεί να κρατάει τη τιμή του 5S κλπ όσο ψηλότερα και για περισσότερο χρόνο μπορεί. Τα ίδια είχα γράψει και όταν η Samsung έβγαλε το S3 mini, το ίδιο μαρκετίστικο κόλπο για να πουλάει το S3 ακριβά, και πάει λέγοντας…

nickoskr

Δεν πάει να πουλήσει ένα φθηνότερο κινητό..! Πάει να πουλήσει κάτι διαφορετικό.! Γι αυτό το λόγο κατήργησε το 5άρι και στην θέση του παράγει το 5C.! Και ο λόγος για την κίνηση αυτή είναι ότι ο κόσμος βαρέθηκε την ίδια ηλίθια πολιτική το να σου προσφέρει 1 μόνο τύπο κινητού και το προηγούμενο του μοντέλο.! Δεν είπε ποτέ ότι είναι των φτωχών.! To C δεν είναι cheap, είναι Color.! Και απευθήνεται κυρίως στον Αμερικάνο, αυτόν που θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του και με 99$ να πάρει ένα καινούργιο iPhone μόνο και μόνο για το ψώνιο του και επειδή είναι όμορφο και βγαίνει σε πολλά χρώματα.! Εγώ προσωπικά δεν θα το αγόραζα με τίποτα. Άλλοι θα το αγοράσουν.. Είναι θέμα γούστου! Και όσο για το φθηνότερο, αυτή η εταιρία είναι τόσο μαλ**** που δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι φτηνό από αυτήν.! Απευθύνεται σε συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό και έιναι φθηνότερο για αυτό το κοινό.!

JohnGR

Λέτε όλοι για την τιμή αγοράς των καταστημάτων και την blurred στήλη. Καταστήματα Cosmote, Wind, Vodafone παίζουν με 2%-5% ποσοστό κέρδους. Άντε 10%-15% αν θέλουν τα κεντρικά να ξεστοκάρουν.

Konstantinos

@JohnGR καλά αυτο που το στηρίζεις;. Αν ήτανε έτσι το skroutz στα περισσοερα κινητά θα είχε τιμές στα ύψη. Εγώ υπολογίζω γύρω στο 380 το μικρό 420 το μεγάλο. Πολύ αυθαίρετα κ με τη λογική κέρδος για την apple + wholesale κλπ. Σίγουρα πάντως για να το πουλάει 599 Γερμανία το δινει λιγότερο στις εταιρίες.

JohnGR

@Konstantinos Αναφέρομαι στα καταστήματα Cosmote, Wind και Vodafone, όχι στα skroutzομάγαζα που κάνουν παραεισαγωγές.
Έχω δει από πρώτο χέρι λίστες σαν αυτή του άρθρου. Πχ το iPhone 5 το παίρνανε 709€ όταν το πουλούσαν 739€.

nikoss

περιμένετε να δείτε και στα μαγαζιά στο skroytz…
γιατί να πάρω το iphon5 apo την wind που μου δίνει μόλις 200 ευρώ επιδότηση και τιμή 735 ευρώ όταν στο skroytz το βρίσκω με 530 ευρώ

Αγγελος

Γιατι κραζετε ρε παιδια δεν καταλαβαινω.
Δεν υπαρχει φτηνο προιον σε top class εταιρεια.
Η Mercedes τηv C180 για φτηνη την πουλαει κ ξεκιναει απο 35+ χιλιαδες €.
Οποιος εχει παιρνει,τι περιμεναμε δηλδ να το πουλαει 200€ ; Εδω ειμαστε Βαλκανια…

Konstantinos

Αν το ξέρεις από πρώτο χέρι οκ πάω πάσο… πάντως για iphone 5 στα 739 τα 332 είναι κέρδος τα 81 είναι wholesale to retail τα 69 διανομή από apple και τέλος τα 257 το κόστος κατασκευής μια φόρμουλα από εδώ https://www.digitaltrends.com/mobile/iphone-cost-what-apple-is-paying/

δηλαδή safe τιμή για retailers 408+ με βάση το deal.

επίσης να θυμίσω τις γενναίες επιδοτήσεις με τελική τιμή αγοράς 250-350 που αποκλείεται για οποιοδήποτε πρόγραμμα να έχουν κέρδος οι εταιρίες.

geohot

Γελάν και τα τσιμέντα με τέτοιες τιμές 1000€ Τρεχάτε!! Και μην ακούω παρόμοιες τιμολογίσεις από άλλες εταιρίες, δεν θα κάτσω καν να το σχολιάσω, απλά ψάξτε.

expat

Οι τιμες χθες στην Ντοχα.
https://img694.imageshack.us/img694/7407/5q87.jpg

Iakovos80

@expat 769 euro το 5s 16gb. Μια χαρά για εκείνους που το χρήμα εκεί πηγάζει από το έδαφος 🙂 Όσο για τις τιμές εδώ, αναμενόμενες. Στην Αγγλία ανέβηκε 20 ευρώ η τιμή και εδώ καθόλου, σε σχέση με το 5αρι.

Ιουστινιάνης

Ναι αμέ γιατί όχι, έχω να δώσω 1000 για ένα τηλέφωνο. Δε πειράζει που μια 64GB micro sd card κάνει 55 ευρώ εγώ θα πάω και θα δώσω 190 ευρώ παραπάνω γιατί αυτό λέει η λογική και επίσης αυτό είναι το σωστό λόγο οικονομικής κρίσης 😀

γιαννης

παιδια να ρωτησω κατι; ενδιαφερομαι να παρω ενα κινητο αλλα λεει unlocked τι σημαινει το unlocked θα δουλευει στο ελληνικο δικτυο ; θα το παραγγειλω απο το εξωτερικο παρακαλω απαντηστε μου

Tasos

Unlocked=Μεταχειρεισμένο.Και ναι,θα δουλευει εαν είναι απο Ευρώπη.Δεν ξερω παγκόσμια,όμως.

NikosP

Αγορασα απο αμερικη το 5s με 599$ υπερευκαιρια απο την verizon

Αλεξανδρος

Παιδια ειμαι πολυ τυχερος.
Με αυτες τις τιμες, μια και εχω τη τυχη να εργαζομαι,σε 2 μηνες χωρις να πινω, χωρις να τρωω ,χωρις να ξοδευω αλλου χρηματα, μονο να αναπνεω, θα αγορασω το iPhone 5C 16GB τιμή 629 τα αλλα ειναι ακριβα δε τα πλησιαζω……!!!

chris

Αφού δεν έσπασε το φράγμα των 1000€ το 64αρι μια χαρά είναι :p

zois

και θα πω εγω τρ οτι η apple πουλα το 5c στα 250$ δλδ 167 ευρω…μεχρι τα 650…..100% καλυτερα να επερνα το htc one η το galaxy note 3!!!!!

Γιάννης

Τις τιμές τις ξέρουμε… το πότε θα έρθει Ελλαδα ξερουμε; Έχουμε κανενα νεο;

Δημήτρης

@Tasos το unlocked σημαίνει ξεκλειδωτο!!!!! Όχι μεταχειρισμένο.
Τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα….

Μαρίνος

Παιδιά οκ…δεν είπε κανεις οτι και τα δυο iphone δεν ειναι πολυ ακριβά για τον μέσο Έλληνα. Παρόλα αυτά δεν σας αναγκάζει κανεις να δώσετε 740 ή 630 € . Αν θέλετε το αγοράζετε, σαφώς και οι τιμές σε άλλες χώρες ειναι πιο χαμηλές, αλλα τι να κάνουμε; Σε αυτή τη χώρα ζούμε. Μπορείτε να πάρετε note 3 με την 3gb RAM, ή οποίο αλλα σας αρέσει. Πάντως το να κάθεστε και να κατηγορειτε την apple, δεν αλλάζει κατι. Ααα και κατι ακόμα, αν δείτε καμία συνέντευξη απο κάποια στελέχη της apple θα δείτε οτι δεν είχε αναφέρει ποτε η εταιρεία πως θα βγάλει κάποιο φτηνό iphone, απλά οι καταναλωτές το ονόμασαν ετσι.

Max91

Κωστα στην Βραζιλια που απαγορεύτηκε το ονομα “iPhone” εκει δηλ πουλαει το τηλ της με αλλο ονομα η δεν το πουλαει καθολου???

Jimis

Αυτό απευθύνεται σε όλους και λίγο πιο συγκεκριμένα στον διαχειριστή του Technlog Κώστα.

Το πρόβλημα ποιο ακριβως ειναι; Η apple βγάζει εδώ και 7 χρόνια κινητά με ίδια τιμολογιακή πολιτική και ενώ στην Αμερική τα παίρνεις σχεδόν τζάμπα με συμβόλαιο 2 ετών εδω ακόμα και με συμβόλαιο 50+€ δίνεις τουλαχιστον 400€.
Μπορούμε να κάνουμε λοιπόν κάτι; Η απάντηση ειναι ΟΧΙ!
Αυτό που λέτε κάποιοι να μην τα πάρει κανεις για να πέσει η τιμή….χμμμ
Δηλαδή η Apple θα ιδρώσει το αυτί της αν στα 50 εκ που θα πουλήσει,θα λείπουν 300.000;; Άντε 500.000 από ολη την Ελλάδα! Πάμε καλά; Δεν ειμαστε το market share της και ούτε πρόκειται!
Οπότε και να μην τα πάρουμε…το μονο που θα γίνει ειναι…..ναι καλά καταλάβατε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Και τώρα…Κώστα…σε κάθε άρθρο αναφορικά με Apple κτλ, υπάρχουν τουλαχιστον 30-40 σχόλια που βγάζουν πραγματικά χολή,τοσο προς εταιρία/προϊόν όπως και σε κάποια άτομα/χρήστες του Technlog.
Διαβάζοντας λοιπόν τους κανόνες σχολιασμού,διαπίστωσα οτι μεταξύ άλλων…απαγορεύονται τέτοιες ενέργειες/σχόλια,και θα ήθελα να ρωτήσω τι μέτρα θα ληφθούν ώστε να μπορεί κάποιος να απολαμβάνει το αυριο που διαβάζει,καθώς και τα σχόλια κατω από αυτό,χωρίς να χρειάζεται να μαλωνει με διάφορους κτλ.
Ευχαριστώ!

Νικος

Ναι η apple πουλάει με τρελό κέρδος και με πολιτικές που μας φαίνονται ακατανόητες iphone 5 -> iphone 5c αλλά έχει φτιαξει ένα brand που ο κόσμος το ακολουθεί (ακόμα) και οι κύριες αγορες που πουλάει δεν έχουν καμια σχέση με την ελληνική…οποτε είναι λογικό να είναι για μας ακριβά… Το περίεργο δεν είναι η apple και οι πολιτικές τις αλλά ο έλληνας που ενω το iphone δεν ταιριάζει στον μισθό του το έχει αγορασει τόσος κόσμος και θα συνεχισει να το αγοραζει… Αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί…

atix

Εμένα πάλι γιατί με ενοχλεί η κοροϊδία – καρτέλ των εδώ εταιριών κιν. τηλ. που έχουν “ξεχάσει” τις επιδοτήσεις που δίνονται παγκοσμίως σε συμβόλαια 2 ετών…

Οι λιανικές τιμές όλων των κινητών είναι στα ύψη επίτηδες και με την ανοχή των εισαγωγέων, γιατί δεν μπορούν να πουλήσουν μέσω άλλων καναλιών, κάνουν τις κότες.

Αλήθεια… υπάρχει νόμος, ευρωπαϊκός, που να απαγορεύει στις εταιρίες το “Προτεινόμενη λιανική τιμή”?????

Φίλιππος

Οι τιμές αναμενόμενες…Τόσο ακριβώς τα περίμενα και τα δύο και για να πω την αλήθεια, περίμενα το 5s λίγο παραπάνω! Αλλά πραγματικά γελάω με κάτι τύπους οι οποίοι λένε (και μάλλον το πιστεύουν κιόλας) ότι οι περισσότεροι κράζουν το iPhone λόγω κόμπλεξ επειδή δεν μπορούν να το αγοράσουν! Δηλαδή όσοι έχουν πάρει HTC One ή S4 δεν μπορούσαν να πάρουν iPhone;;; Το θέμα είναι τι βολεύει τον καθέναν, αλλά και για ποιον λόγο παίρνουν πολλοί ένα κινητό…Και ας το παραδεχτούμε, πάρα πολλοί ανάμεσα μας παίρνουν iPhone για μόστρα, οπότε πολύ καλά κάνει η Apple και το δίνει τόσο! Και σταματήστε πλέον να κλαίγεστε για τη κρίση και το πόσο πουλάει η Apple (και κάθε άλλη εταιρία) τις συσκευές της, θαρρείς και φταίει αυτή που το 90+% των νεοελλήνων είναι λαμόγια και μας οδήγησαν εδώ που βρισκόμαστε.

Μαρίνος

Ο καθένας αγοράζει το κινητό που θέλει και τον ευχαριστεί…δεν λέω οτι πολλοί παίρνουν το iphone παρόλο που δεν το χρειάζονται, αλλα θα έχουν και τα χρήματα για να το κάνουν. Ένας ειναι όμως ειναι ο κύριος λόγος που οι τιμές ειναι τόσο ανεβασμένες, γιατι όλοι (και οι εταιρείες και οι πάροχοι) ξέρουν οτι αυτο το είδος τεχνολογίας πουλάει τρέλα σε όλο τον κόσμο περισσότερο πλέον και απο τα pc και τα desktop.

Γιώργος

Εγώ είχα ένα iPhone 4. Τώρα έχω ένα huawei w1 με τον 1/3 της τιμής των λεφτών που είχα δώσει για το iPhone 4 και δεν έχω δει σημαντικές διαφορές στα δυο κινητά σε οθόνη,φωτογραφική,internet παρά την χαοτική τους διάφορα στην τιμή.650 ευρώ το iPhone μόλις 189 ευρώ το huawei και οι διαφορες τους σε οθόνη,touch,ταχύτητα,φωτογραφική,περιήγηση στο ίντερνετ καμια.Μόνο για να λέει κανεις ότι εχει iPhone να δωσει τόσα λεφτά. Μπορεί κανεις να πάρει κινητό με τα ίδια χαρακτηριστικά με το 1/3 των χρημάτων που χρειάζεται για ένα iphone.

Billys

Ειχα Samsung Galaxy και πηρα iPhone . Η διαφορα ειναι οτι το iPhone ειναι πιο οργανωμενο απο αποψη διαχειρησης αρχειων μουσικης και φωτογραφιων , παρεχει το iCloud που ειναι τεραστια μαγκια , ενημερωσεις λογισμικου ακομα και για μοντελα 2+ ετων , το λογισμικο ειναι απολυτα user friendly και ακομη και ο πιο ασχετος μπορει να εκμεταλευτει τις δυνατοτητες του κινητου του στο 100% . Πού υστερουσε το galaxy ? Αναρχο λογισμικο , φακελοι και αρχεια εμφανιζονταν απο το πουθενα χωρις εξηγηση , εφαρμογες που τυχον ηθελα να διαγραψω δεν εφευγαν εντελως απο τη συσκευη , απουσια αντιστοιχου iCloud , κι ακομα κι αν υπαρχει κατι αντιστοιχο , το android ειναι τοσο user unfriendly που δεν σε αφηνει να το εκμεταλευτεις στο 100% αν δεν ψαχτεις αρκετα μαζι του. Γενικα οι android συσκευες , και συγκεκριμενα τα Samsungs , ειναι γεματα με πολλες δυνατοτητες , οι οποιες ομως λογω android γινονται δυσχρηστες και πολλες φορες δεν λειτουργουν αψογα . Για ενημερωση λογισμικου δε μιλαω καν , ξεχασμενη υποθεση απο το πρωτο εξαμηνο αγορας του κιολας . Οι ελευθεριες που δινει το android , για μενα ειναι πολυ “χυμα” , οποτε σιγουρα δεν θα το προτιμησω σαν λογισμικο ξανα στο εγγυς μελλον… Συνέχεια »

Billys

Φιλε Γιωργο , πηρες το iPhone 4 650 ευρω , που κυκλοφορησε πριν 3 χρονια , και το συγκρινεις με ενα κινητο που κυκλοφορισε φετος και καταληγεις μονος σου στο συμπερασμα οτι δεν παρατηρησες σημαντικες διαφορες . Αρα πιστευω πως κι εσυ κι ο καθενας καταλαβαινει οτι το iPhone παραμενει αξιοπρεπες στο περασμα του χρονου και φυσικα μπορεις να το πουλησεις αρκετα πιο πανω απ’οσο αγορασες το Huawei , το οποιο για τα λεφτα του ειναι αρκετα τιμιο κινητο.

Wolf

Είχα iPhone ένα φεγγάρι αλλά δεν θα το αγόραζα ποτέ ξανά, είτε είχε 50 είτε 10 είτε 1010 ευρώ γιατί πολύ απλά δεν καλύπτει ούτε καν με jailbreak τα μισά από αυτά που εγώ ζητάω από μια τέτοια συσκευή..! Βασικά και να μου το χάριζαν η θα το πουλούσα η θα το χάριζα στην κοπελιά μου που της αρέσουν τέτοιου είδους αξεσουάρ..! Πέρα από αυτό όμως ένα πράγμα δεν γουστάρω περισσότερο…. κάτι τελειωμενους που το αγοράζουν μόνο και μόνο επειδή είναι ακριβό για να δειχνονται στον διπλανό τους….! Είναι αυτοί οι τύποι που γράφουν πιο πάνω σχόλια του τύπου “οποίος έχει τα λεφτά το παίρνει” η “όλοι θέλουν iPhone αλλά μόνο όσοι έχουν το αγοράζουν”…! Λες και εμείς που έχουμε καλές Android συσκευές δεν μπορούμε άμα θέλουμε να πάρουμε iPhone..! Όσο πιο ακριβό είναι τόσο πιο ελκυστικό γίνεται…. κάτι σαν τα ακριβά ρούχα…! Και ναι.. είμαι άρρωστος με την τεχνολογία και τα smartphones και τα χώνω κάθε χρόνο, αλλά θα πάρω ένα αληθινό smartphone που κάνει παπάδες και όχι louis vuitton τσάντα για να πουλάω μούρη στον διπλανό μου..!

johny

Wolf..υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που εχουν iphone.θελεις να το πεις μοδα,θελεις να το πεις εγγυηση,θελεις να το πεις θεμα γουστου,θελεις να το πεις αξιοπιστια,οπως θελεις πες το.τωρα αν εσυ καθεσαι και παρακολουθεις αυτον που κανει μοστρα τοτε εισαι φαινομενο.μοστρα θα κανει ομως και αυτος που εχει το νεο galaxy.καποια ανθρωποι εχουμε αυτο που μας βολευει και αυτο που γουσταρουμε.δεν μας απασχολει αν εσυ ειχες για ενα φεγγαρι η για μισο η εγινες και λυκανθρωπος.αυτος που επιλεγει οποιοδηποτε τηλεφωνο δεν θεωρειται τελειωμενος απλα οπως ειπα και ποιο πανω ειναι θεμα γουστου και πως βολευεται ο καθ ενας.επιση η τιμη δεν ειναι παντου ιδια ενημερωτικα και καλα θα ειναι μην κολλας στο χιλιαρικο του σκρουτζομαγαζων.και τελος και γω ειμαι αρρωστος με την τεχνολογια αλλα δεν καθομαι να βγαζω χολη και να κραζω οποιονδηποτε εχει iphone γιατι απλα εμενα δεν μου μου αρεσει.και αν δεν σου αρεσει η louis vuitton τσαντα παρε καποια φτινοτερη δεν ειναι κακο.αυτα απο μενα.

tsou re

Μια χαρά είναι η τιμές αναμενόμενες το 5c έπρεπε να είναι κανένα 100αρι κάτω αλλα σε αυτο δεν φτεει η Apple αλλα η φόροι της Ελλάδας.Εγω θα σας βαλω σε αλλη σκέψη…Μήπως λέω…Στο 5s που έχει ανάγνωση δακτυλικού απ. Μήπως μαζεύουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και τα πουλάν σε μυστικές υπηρεσίες μαζί με αλλα στοιχειά μας;

vaggelis

Να τα χιλιασει βρε το i phone .ζητω η Κινα εχω παρει ενα star n 9500 s4 δεν λεω τιμη θα χαλασει η μερα σας μια χαρα παει αυτο ειναι i (δικο μου) phone τις apple ειναι r (πλουσιοι) phone.χαχαχα

Μαρίνος

Κώστα, εσυ πιστεύεις οτι κάποιος που δεν ξαναείδε iphone θα ηταν καλό να αγοράσει ενα 5s ή να περιμένει για το 6;

Nio

Εμενα παντως το αιφον μπροστα στο LG G2 με αφηνει παγερα αδιαφορο. Ειδικα σχεδιαστικα. Το εχουν σχεδιασει απο πισω ετσι ωστε να φαινεται οτι εχει μικρα bezels (περιθωρια) κ μολις το γυρισεις μπροστα φαινεται ολη η αληθεια. Δυστυχως ειναι πολυ ασχημο. Απορω πως το παιρνουν για κοσμημα. Τεσπα το κινητο ειναι πολυ καλο. Τα λεφτα του δικαιολογημενα. Δεν ειναι μακαροναδα παιδια. Οσο γουσταρουν το πουλανε. Καλα κανουν. Εμενα μου αρεσει η τιμη του. Κ πιο ακριβο θα το ηθελα. Ετσι κ αλλιως δεν θα το αγοραζα. Μονο κανα macbook pro ή το καινουριο εργαλειο που βγαζουν mac pro. Αυτα αξιζουν τις τιμες τους.

johny

iphone 5s τιμη 793.η apple σου κανει δωρο τα apps= iMovie – 4.49 ευρω
iPhoto – 4.49 ευρω
Keynote – 8.99 ευρω
Pages – 8.99 ευρω
Numbers – 8.99 ευρω αρα η καθαρη αξια που πληρωνεις ειναι 700ευρω.και αν εχεις και καποιον γνωστο σε καποιο καταστημα μπορει να σε κανει και καποια εκπτωση και να πεσει ακομα περισσοτερο.αυτες οι τιμες που σας δινω ποιο κατω ειναι τιμες καταστηματων και οχι online shop.καποιος μπορει να αγορασει το κινητο που του αρεσει απο καποιο online shop αλλα με ρισκο ασχετα αν το παρει σε καλυτερη τιμη.το ρισκο λοιπον ειναι τα 3 βασικα.1εγγυηση,2υποστήριξη και 3αν σου παθει κατι το ολο τρεξιμο που θα ριξεις.
Το Samsung Galaxy Note 3 εχει τιμη 799 ευρω σε Ελλαδα, επισης, το Sony Xperia Z1 εχει τιμη 749 ευρώ.το θεμα τωρα ειναι τι βολευει στον καθε ενα μας.αν θεωρει καποιο τηλεφωνο οτι αξιζει πραγματικα,οτι δεν θα του βγαλει προβληματα στο μελλον τοτε μπορει να επιλεξει αυτο που του αρεσει.βλεπουμε παντα ποιο ειναι ποιο οικονομικο,πρακτικο,και να μας κανει στις προσδοκειες μας.

johny

739ευρω*οχι 793.γραψτε λαθος

Μάκης

@johny καταλαβαίνεις τι λες; Υπολογιζεις την αξία ενός κινητού με βάση τις προσφορές τις εκάστοτε εταιρίας και με το αν είμαστε τυχεροί και έχουμε κάποιο γνωστό και τον παρακαλέσουμε να μας κάνει έκπτωση; Αυτό μου θυμίζει τις προσφορές που βγάζουν κατα καιρους καποια καταστήματα που σου πουλάνε ενα προϊόν και σου λένε οτι σας δίνουμε και δωροεπιταγή για αγορές απο το κατάστημα μας! Ε αυτό δε σημαίνει ότι πηρες πιο φθηνό το προϊον!

Nio

Tekken παιζει??? Αμα δεν παιζει Tekken χωρις να του κανεις root τι να το κανεις τοτε????
Απολαυστε: https://www.youtube.com/watch?v=46IiRyigUH0

johny

Μάκης..εγω καταλαβα τι εγραψα εσυ καταλαβες τι εγραψες?το να πεις σε καποιον να σου κανει καλυτερη προσφορα δεν σημενει οτι τον παρακαλας.σχεδον ολη η ελλαδα ζηταει προσφορες.τωρα αν εσυ το βλεπεις ετσι μπες στο πρωτο μαγαζι που θα βρεις και παρε το κινητο που σου αρεσει χωρις να δεις καν την τιμη.και επισης πιστευω πως δεν ειναι κακο να εχεις καποιον γνωστο και να του πεις να σου ριξει περισσοτερο την τιμη.αλλοι ειναι τυχεροι και εχουν και αλλοι δυστυχως οχι.αλλοι εχουν κονε και το φερνουν ακομα και απο αμερικοι,και αλλοι το εχουν στο μυαλο τους μονο η περιμενουν να πεσει η τιμη.και για την δωροεπιταγη που λες,δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι πολλα λεφτα αλλα οι προσδοκειες μας και τα θελω μας κοστιζουν πολυ.ετσι προσπαθουν με καθε τροπο να παρουν καποιο τηλεφωνο.οσο για την iphone για τα apps που προσφερει εγω απλα εκανα μια αναφορα για καποιον που δεν γνωριζει.δεν ειπα οτι ναι με καλυψε αυτο που εκανε.καλυτερα να εριχνε την τιμη της στα 700 και αν ηθελε καποιος ας εβαζε οτι ηθελε απο apps.

Μάκης

Μα στο προηγούμενο μήνυμα παραθέτεις κάποια στοιχεία όπως τα δωρεάν apps, τη προσφορά που μπορεί να σου κάνει ο πωλητής ή τα σκρουτζομάγαζα για να μας πείσεις ότι εντάξει δεν είναι τόσο τραγικές οι τιμές όσο λέτε.Αλλά αυτά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, εδώ μιλάμε για τις επίσημες τιμές Ελλάδας, φυσικά και εγώ θα μπορούσα να είχα γνωστό μέσα σε ενα apple store ή στο πλαίσιο ή στα public και να το πάρω 300 πχ….Αυτό αναιρεί το γεγονός όμως ότι το iphone εχει 739€ ;

johny

δεν ειχα ποτε iphone.οτι εχω γραψει ειναι πληροφοριες απο διαφορα σαιτ και απο γνωστους μου.ειδες να γραψω εγω παρτε το iphone γιατι ειναι καλυτερο απο samsung η το αντιθετο?αντιθετα εχω δωσει ολες τι τιμες απο τα κινητα και ο λογος ειναι γιατι καποιοι θεωρουν οτι το iphone κοστιζει πολλα λεφτα.και ξαναλεω οτι οι τιμες αυτες ειναι των online shop που γραφουν καποιοι οτι εχει ενα χιλιαρικο.επισης το ιδιο θα ελεγα και για καποιο αλλο κινητο αν ελεγαν οτι κοστιζει χιλιαρικο.να αναφερω οτι σε καποιες συσκευες το iphone εχει παρουσιασει και προβλημα στο gyroscope.αν ηθελα να πεισω καποιον να παρει iphone θα ελεγα αλλα πραγματα και οχι του ειδους περνει καποιος οτι του αρεσει και οτι τον βολευει.προσωπικα δεν ειχα ποτυε iphone.ειχα htc.samsung,sony,lg και ολα μου εβγαλαν προβλημα αντιθετα που που καποιοι φιλοι μου εχουν iphone εδω και χρονια και δεν μου εχουν πει τιποτα για βλαβη.ισως να ημουνα ατυχος.htc μου ειχε κολλησει.lg μου καηκε και sony μου καηκανε καποια πιξελ και μου χαλασε η φωνη.ισως και να ειμαι ατυχος.πιστεψε με πως αν παρω iphone και μου χαλασει δεν θα δυστασω να αναφερω το οποιοδηποτε προβλημα γιατι θελω να ειμαι αντικοιμενικος και οχι να κραζω.να προσθεσω και να τελειωσω οτι και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.