iPhone 6s Plus: Λυγίζει; [bend test video]

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα την χρονιά που μας πέρασε, ήταν το λεγόμενο #Bendgate του iPhone 6 Plus το οποίο ξεκίνησε να λυγίζει στις τσέπες των χρηστών. Από την μια η Apple το θεώρησε ως μεμονωμένο γεγονός, αλλά από την άλλη media και youtubers έδωσαν την “πρέπουσα” σημασία και με το παραπάνω.

H Apple κάλεσε τους δημοσιογράφους στα εργαστήριά της για να τους δείξει πως γίνονται τα test και να τους αποδείξει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν και η ίδια ήθελε να δείξει ότι δεν έχει προκύψει κανένα ζήτημα, στα φετινά iPhone 6s και iPhone 6s Plus φρόντισε να χρησιμοποιήσει πιο σκληρό αλουμίνιο.

Στις νέες ναυαρχίδες έχει μπει Series 7000 αλουμίνιο το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό και χρησιμοποιείται στην αεροδιαστημική. Είναι όμως αρκετό αυτό για να μην λυγίζει το iPhone 6s Plus;

Το πρώτο ερασιτεχνικό bend test video δείχνει ότι φέτος η Apple έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με την αντοχή του νέου iPhone, το οποίο δεν κατάφερε να λυγίσει μόνο με ένα άτομο αλλά χρειάστηκαν 2.

Δείτε το video:

iPhone 6s Plus: Λυγίζει; [bend test video], iPhone 6s Plus: Λυγίζει; [bend test video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
antonis

α ρε καμένος που εξακολουθή να είναι ο κόσμος…επί του θέματος τώρα… πολύ καλή δουλειά το αλουμίνιο….και το s6 edge plus που έχει το ίδιο στα πλάγια και είδα ένα bent test πολύ καλά τα πήγε…

vasilist

Αν και δεν πάω την apple λόγο υπεροψίας και τιμολογιακής πολιτικής κλπ κλπ.
Ο τύπος έχει κοκκινίσει για να λυγίσει το iphone παραλίγο να κλάσει που λένε και στο χωριό μου οι γριές, άρα η apple δούλεψε πάνω στο θέμα που είχε.
Για να σου λυγίσει θέλει πολλά κιλά πίεσης και με τόση πίεση σίγουρα θα το καταλάβεις και θα σε ενοχλεί, άρα πιστεύω πως είναι ασφαλές απο θέμα bend.

DIREFEAR

Δεν μετριέται το μέγεθος της ενδοπαλαμικής παλινδρόμησης(α,ρε Ζουράρι) που δέρνει τους δημιουργούς και τους συχνούς θεατές αυτών των βίντεο…Μήπως τελικά υπάρχουν ανώμαλοι που διεγείρονται όταν βλέπουν κινητά να καταστρέφονται;

Themazerunner

Eγινε καινοτομια η αντοχη ενος κινητου την οποια οφειλε η εταιρεια να δωσει και στο προηγουμενο μοντελο.Μαλιστα…τελικα ολα ειναι marketing.
To δουλεμα πεφτει συννεφο και ειμαι σιγουρος οτι μετα την πατατα του iphone 6 θα τρεξουν με τα μπουνια οι περισσοτεροι να το παρουν ως πιο δυνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.