iPhone 7 & 7 Plus: Λίστα χαρακτηριστικών δείχνει καλύτερη κάμερα και μπαταρία

Μέσα από το κινέζικο Weibo διέρρευσε μια λίστα με τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά των μη ανακοινωμένων iPhone 7 και iPhone 7 Plus. “Επιβεβαιώνεται” ότι η Apple θα παραμείνει σε οθόνες 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών, όπως στα περσινά μοντέλα.

Το μέγεθος της οθόνης δεν είναι κάτι που μας κάνει εντύπωση, μιας και είναι κάτι που λίγο πολύ το περιμένουμε, η ανάλυση αναφέρεται ότι θα είναι 1334x750p για το iPhone 7 και 1920x1080p για το μεγαλύτερο iPhone 7 Plus.

Αναφέρεται ότι θα ενσωματώνουν επεξεργαστή Apple A10, κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 16nm Fin FET από την TSMC. Αυτό μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η διαδικασία των 10nm από TSMC ή Samsung, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο επόμενης γενιάς chipset. Αν κρίνουμε από τα αρχικά benchmarks, ο Apple A10 αναμένεται να έχει 20-30% βελτίωση στην επίδοση, συγκριτικά με τον A9.

Στην ίδια λίστα βλέπουμε ότι η μπαταρία του iPhone 7 εμφανίζεται στα 1960mAh, κάτι που αν ισχύει σημαίνει πως η Apple αύξησε το μέγεθός της από το iPhone 6s, που φορά μπαταρία 1715mAh. Το iPhone 7 αναμένεται να είναι πιο λεπτό, όμως η αφαίρεση της 3.5χλστ. θύρας ακουστικών θεωρείται ότι βοήθησε την Apple να αυξήσει τη μπαταρία μειώνοντας το πάχος. Η μπαταρία του iPhone 7 Plus εμφανίζεται στα 2910mAh, ενώ το iPhone 6s Plus έχει 2750mAh.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του leak είναι η μνήμη RAM 3GB που εμφανίζεται να έχει το iPhone 7 Plus, αλλά και η κάμερα που εμφανίζεται να παραμένει και στα δυο μοντέλα στα 12 Megapixel. Αυτό που αλλάζει είναι το άνοιγμα φακού, το iPhone 7 έχει διάφραγμα f/1.9 (το iPhone 6s f/2.2), ενώ το μέγεθος του αισθητήρα ανέβηκε σε 1/2.6″, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί αν δούμε καλύτερο αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, αυτό μπορεί να εξηγεί και την μεγαλύτερη κάμερα που έχουμε δει σε διάφορες εικόνες που έχουν διαρρεύσει. Όσο για το iPhone 7 Plus, ο αισθητήρας έχει το ίδιο μέγεθος 1/3″, αλλά το διάφραγμα φακού πήγε f/1.9, ενώ μην ξεχνάμε και την πληθώρα φημών που κάνει λόγο για προσθήκη dual-camera στην πλάτη του smartphone.

Για την επίσημη ανακοίνωση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus έχουν ακουστεί πολλές ημερομηνίες από 7 έως 16 Σεπτεμβρίου, όμως ακόμη περιμένουμε από την Apple να στείλει προκλήσεις για το press event. Μέχρι να ανακοινωθούν από τον Tim Cook, κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για ότι διαρρέει.

iphone 7 specs list, iPhone 7 & 7 Plus: Λίστα χαρακτηριστικών δείχνει καλύτερη κάμερα και μπαταρία

iphone 7 specs list, iPhone 7 & 7 Plus: Λίστα χαρακτηριστικών δείχνει καλύτερη κάμερα και μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SkynetForSure

Πολύ ωραίο άρθρο, αλλά μήπως μπερδευτίκατε με τις μπαταρίες ;

SkynetForSure

💀😿 Δικό μου λάθος. Συνεχείστε την καλή δουλειά !

Zois

Τι είχες Γιάννη μου? τι είχα πάντα.

Shadgr

3gb? F1.9 η κάμερα; Μακάρι να δώσει και αυτά ακόμα.. Αλλά νομίζω θα είναι πολύ συντηρητική στις αναβαθμίσεις. Πιο πολύ από παλιά

ChristosT

Επεξεργαστής στα ίδια επίπεδα με τον A9X(παίζει και να αλλάζει μονο η ονομασία) κάμερα f 1.9 και 12mp ανάλυση στο μικρό 750p 1080p στο κανονικό ίντσες οι ίδιες μπαταρία μία απο τα ίδια…δεν αγοράζω καλύτερα ένα 6s plus που θα είναι πιο οικονομικό και με κανονική θύρα για ακουστικά;
Αναβάθμιση μόνο στην ram και στο μεγάλο μοντέλο. Κανονικό σφάξιμο και ίδια χαρακτηριστικά σε ανώτερη τιμή. Ότι κάνει σε όλα τα μοντέλα της το ίδιο και τώρα.
Κλασική apple… με το σταγονόμετρο.
Άπατο θα πάει. Όπως είπε και ο Zois…Τι είχες Γιάννη μου? τι είχα πάντα.

kostas

το iPhone 6s αυτη τη στιγμη ειναι το πιο γρηγορο smartphone. ΜΕ τα παραπανω χαρακτηριστικα τα νεα iphone δεν θα εχει νοημα να τα συγκρινουμε σε ταχυτητα με αλλα smartphones…θα ειναι τα πιο ισχυρα smartphones στον κοσμο

Thanoslam

Μπράβο ρε Apple δώσε πόνο.

No trim.

Άλλη μια φορά ουραγος

asta na pane re file!

Όντως η Apple δίνει πόνο με τέτοιες μηδαμινές αναβαθμίσεις που πλέον αυτά τα χαρακτηριστικά τα έχουν εδώ και 2-3 χρόνια όλα τα high-end κινητά !

Γιάννης1992

Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια αύξηση των χαρακτηριστικών,μικρών βέβαια αλλά σημαντική αύξηση και αυτό εμένα μου αρέσει σε σύγκριση με άλλες εταιρείες.Αν ισχύουν αυτά τα χαρακτηριστικά θα είναι πολύ δυνατά κινητά.Τώρα το θέμα design είναι υποκειμενικό.Άντε να βάλουν ois στο 7 και όχι μόνο στο 7 plus.

bezilys

@asta na pane re file μην συγρινης κηνιτα android με ios ειναι αλλη φιλοσοφια!τα ios ειναι πιο ελαφρυ απο τα android γι’αυτο και βλεπεις καλητερα χαρακτηριστικα οπως ram σε android κινητα!

Παπαροκας tiamat

Ποσα λεπτα θα αφηνει πισω το note 7 με 3 γιγα ραμ καιτον a10 !?

Παπαροκας tiamat

Καμια ωρα τουλαχιστον….!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.