Munster: Το iPhone 7 θα πουλήσει παρά την έλλειψη αξιοσημείωτων αλλαγών

Σύμφωνα με την επενδυτική εταιρεία Piper Jaffray, περίπου το 67.5% των χρηστών iPhone στις ΗΠΑ, έχουν στην κατοχή τους ένα iPhone 6 και πίσω. Με λίγα λόγια τα δυο τρίτα των κατόχων έχουν ένα iPhone που είναι τουλάχιστον 2 χρονών. Παρά το μικρό δείγμα που πήραν, οι ερευνητές θεωρούν ότι δείχνουν το trend.

Στο δείγμα αυτό, η πιο δημοφιλής σειρά είναι το iPhone 6 (25%), ακολουθεί το iPhone 6s (το 21% των συσκευών) και το 35% όσων συμμετείχαν στην έρευνα είχαν iPhone 5s και πίσω.

Το ενδιαφέρον είναι ότι μόλις το 15% των ερωτηθέντων απάντησε ότι σχεδιάζει να αναβαθμιστεί σε iPhone 7. Το 56.3% απάντησε ότι δεν θα πάει σε iPhone 7 και το ένα τρίτο είναι ακόμη αναποφάσιστο.

Οι αναλυτές θεωρούν ότι οι κάτοχοι iPhone θα μπαίνουν σε όλο και μεγαλύτερο πειρασμό να αναβαθμιστούν σε iPhone 7 καθώς οι φήμες γίνονται όλο και πιο έντονές. Ο Gene Munster αναφέρει χαρακτηριστικά: “We expect the percentage of consumers that plan to upgrade to the iPhone 7 to increase following the announcement, even if it is not a significant technology upgrade”.

Θεωρείται πως ασχέτως αν η Apple δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές, θα καταφέρει και πάλι να προσελκύσει το ενδιαφέρον και να κάνει πωλήσεις. Ο Gene Munster εκτιμά ότι το iPhone 7 θα πουλήσει τόσο καλά όσο το iPhone 6 και αν τελικά ισχύσει κάτι τέτοιο, μπορεί να ξεπεράσει τις επιδόσεις του iPhone 6s κατά 12%.

Το iPhone 7 ανακοινώνεται Σεπτέμβριο με τις φήμες να είναι καθημερινές μιλώντας για την αφαίρεση (ή μη) της υποδοχής ακουστικών, την ασύρματη φόρτιση, την dual-camera του iPhone 7 Plus και το Smart Connector.

iphone 7, Munster: Το iPhone 7 θα πουλήσει παρά την έλλειψη αξιοσημείωτων αλλαγών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aptalikos

Ας κάνει το σηματάκι λίγο πιο μεγάλο για να φαίνεται από πιο μακρυά και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αυτή η εταιρία υψηλής τεχνολογίας.

tech21man

Αν ομως πουλησει “ολο και πιο λιγο” εστω και “για λιγο” τοτε bad news. Φυσικα, ο τυπακος αναφερεται στην αγορα των ΗΠΑ που ειναι και της apple το τσαρδι στην τελικη.

Zois

Η Apple ότι και αν μου λένε εμένα στα κινητά τουλάχιστον λίγα είναι τα ψωμιά της ακόμα θα έχει την τύχη της HTC πολύ σύντομα η εταιρεία είναι αδειορθωτη ώρες ώρες μα τον Θεό απορώ πραγματικά πως την ανεχονται ακόμα η πελάτες της.

Don mitso mou

Μάλιστα…… Για να καταλάβουνε κι εμείς οι του εξωτερικού που δεν γνωρίζουμε αγγλικά, η φράση
” despite the fact that the handset is expected to lack any notable technological advancements”, μεταφράζεται στα ελληνικά, “ασχέτως αν η Apple δεν βάλει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας μέσα”

Meanwhile, in yananistan……..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Θα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές Ημερολόγιο, Ειδοποιήσεις κ.α.

Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει μια λειτουργία αυτόματης σύνοψης για ειδοποιήσεις ως μέρος μιας σειράς νέων λειτουργιών τεχνητής νοημοσύνης που θα ενσωματωθούν στο iOS 18.

Smartphones Apple featured iPad Pro

iPad Pro 13″ & Apple Pencil Pro γίνονται φύλλο και φτερό από το iFixit

Ο δημοφιλής ιστότοπος επισκευών iFixit μοιράστηκε ένα βίντεο με τα teardown του νέου iPad Pro 13 ιντσών και του Apple Pencil Pro.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.