iPhone: Το χρησιμοποίησαν ως δόλωμα για ψάρεμα

Η ομάδα του YouTube καναλιού How Ridiculous είχε τη φαεινή ιδέα να πάει για ψάρεμα και να χρησιμοποιήσει στη θέση του δολώματος ένα παλιό, χαλασμένο iPhone. Στο video που παραθέτουμε θα δείτε το “κατόρθωμα”.

Αν και δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε πόσο καλό δόλωμα είναι ένα παλιό iPhone, οι πληροφορίες θέλουν τον ψαρά από το video να προσπαθεί περίπου 15 λεπτά πριν πιάσει στο αγκίστρι του το πρώτο του ψάρι, ενώ δεν διευκρίνισε αν ήταν και το μοναδικό.

Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο τον ψαρά, σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο Mashable, ήταν ότι ήθελε να παίξει εκ του ασφαλούς μιας και δεν ήθελε να χάσει σε καμία περίπτωση το δόλωμα. Το αποτέλεσμα δε πιστεύει ότι τον δικαίωσε μιας και το ψάρι του video ζύγιζε περίπου πέντε (5) κιλά.

Όπως και να έχει, αν έχετε κάποιο παλιότερο χαλασμένο iPhone και θέλετε να δοκιμάσετε εμείς προτείνουμε να έχετε μαζί σας και λίγο κανονικό δόλωμα, έτσι για να μην τύχει να φύγετε άπραγοι από την παραλία.

Δείτε το video.

iPhone, iPhone: Το χρησιμοποίησαν ως δόλωμα για ψάρεμα

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

And i thought there was an app for that…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Να που κάπου φάνηκε χρήσιμο το iphone. Ελπίζω να μην έβγαλε κανα bug και έχασε το ψάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Σε αυτά τα χρώματα θα είναι – μάλλον – διαθέσιμη η σειρά

Ο έγκυρος αναλυτής Apple της TF International, Ming-Chi Kuo, προέβλεψε σε tweet σε ποια χρώματα θα είναι διαθέσιμη η επερχόμενη σειρά iPhone 16.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Διέρρευσε φωτογραφία που μοιάζει πραγματική – Αλλαγές στη διάταξη της κάμερας

Οι διαρροές σχετικά με τις ακυκλοφόρητες συσκευές iPhone είναι πολύ σπάνιες και οι όποιες πληροφορίες προέρχονται από προμηθευτές ή ειδικούς της βιομηχανίας.

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.